Ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, λατρεύει τις trowback φωτογραφίες!

View this post on Instagram

Ένα μικρό διάλειμμα είναι απαραίτητο 🤗 #london #christmasiscoming #για_παμε

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Η παλιά φωτογραφία με την Καλομοίρα

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανήρτησε στιγμιότυπο με την Καλομοίρα και εξήγησε και τον λόγο που επέλεξε φωτογραφία με τη συγκεκριμένη συνάδελφό του.

«Throwbackthursday κι επειδή είναι γιορτινές μέρες το φλας μπακ αυτής της εβδομάδας είναι με το πιο θετικό και φωτεινό πλάσμα!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε του φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη:

Το σαρωτικό ποσοστό

Ο ανεξάρτητος δήμαρχος Περιστερίου επανεξελέγη θριαμβευτικά από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό 74,18% (με ενσωμάτωση 95,87%).

«Ένα Καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει .
Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία .Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα !
Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τριτη ηλικία) .
Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία .
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..
Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστερι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..», δήλωσε σε πρόσφατη ανάρτηση του.

View this post on Instagram

Ένα Καινουργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει . Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία . Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα ! Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τριτη ηλικία) . Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία . Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη .. Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου .. Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστερι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️ Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα .. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..♥️

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει πάρει πολύ σοβαρά την νέα του ευθύνη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που βγήκε δεύτερος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές και ορκίστηκε πριν λίγες μέρες ανέλαβε τις αρμοδιότητές του, τις οποίες και δήλωσε μέσα από το προφίλ του στο instagram!

Η νέα του αρμοδιότητα ως αντιδήμαρχος

Μια από τις αρκετές τους εργασίες στον δήμο θα είναι και να…. παντρεύει τους δημότες που θα κάνουν πολιτικό γάμο!

Δείτε την ανάρτηση του: