Ο Παρθένος, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς είνα τόσο ίδιοι και τόσο διαφοερετικοί ταυτόχρονα, που όταν φλερτάρουν καταλήγουν να μοιάζουν εντελώς διαφορετικοί χωρίς τίποτα κοινό να τους συνδέει.

Παρθένος

Δεν έχει ιδιαίτερη εγκράτεια. Είναι ευθύς και άμεσος, μάλλον επειδή δε θέλει να χάνει το χρόνο του με παιχνιδάκια, θα σε προσεγγίσει και θα σου πει αυτά ακριβώς που σκέφτηκε μόλις σε είδε.

Μπορεί να τα χάσεις γιατί άλλη εικόνα εισέπραξες αρχικά κι άλλη σου βγάζει αλλά πες την αλήθεια, βλέποντάς τον τόσο στην τρίχα, δε θα μπεις στον πειρασμό να του ανακατέψεις τα μαλλιά; Δε θα σε φάει η περιέργεια πως θα είναι μετά από μια νύχτα τρελού σεξ; Σίγουρααα. Κι εκεί ποντάρει!

Κριός

Θα σε παρατηρεί πάρα πολύ αναλυτικά σε σημείο να νιώσεις κάπως αμήχανα με αυτά που φοράς ή και με εσένα. Λίγο πριν φύγει όμως θα σε πλησιάσει με σοβαρό ύφος, ανασηκωμένο το ένα φρύδι και ένα ελαφρύ χαμόγελο και θα σου πει ότι σε παρατηρεί ώρα και θα ήθελε να σε ξανασυναντήσει κάποια στιγμή άμεσα.

Θα σου δώσει κάποιο μέσο επικοινωνίας έτσι ώστε να μη χαθείτε. Εσένα θα σου αρέσει το γεγονός ότι φλερτάρει κάπως έντονα και δυναμικά.

Ιχθείς

Είναι πολύ ρομαντικός και γλυκός. Δε μπορεί να σε φλερτάρει με απότομο τρόπο. Έχει αρκετά παραδοσιακή προσέγγιση. Θα θέλει να σου μιλήσει αλλά μπορεί να ντρέπεται. Εσένα θα σου αρέσει το ότι είναι ντροπαλός.

Μπορεί να σου συστηθεί και να σου πει χαμηλόφωνα πόσο του αρέσεις και πόσο ντράπηκε και να προτείνει να πάτε κάπου ήσυχα οι δυο σας να τα πείτε. Θα στάζει γλύκα και θα είναι τόσο χαριτωμένος και μιας άλλης εποχής που εσύ που δεν είσαι κακιασμένη, θα πέσεις σαν ώριμο φρούτο.