O πρώτος έρωτας είναι και ο καλύτερος και ο… αξέχαστος, λένε όλοι. Τι συμβαίνει άραγε με εκείνους που τον ξεχνούν; Και για ποια ζώδια αυτή η εμπειρία ζωής τους σημαδεύει;

Ας δούμε τα ζώδια αυτά που είναι… πιστά στην πρώτη τους σχέση

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το πρόβλημα του φίλου Ταύρου είναι ότι δεν ερωτεύεται εύκολα. Μπορεί να βγει ραντεβού με το σύμπαν ολόκληρο, αλλά αν όντως αρχίσει να αισθάνεται κάτι για κάποιον, τότε εκεί θα ξεμείνει μέχρι να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να μη φύγει. Θέλει να θεωρήσει ότι έκανε ό,τι περνούσε τουλάχιστον από το δικό του χέρι. Αφιερώνεται, ακόμα κι αν οι υποχωρήσεις που κάνει για τη σχέση του (που τοποθετεί σε κάποιο βάθρο που δεν ταρακουνιέται ούτε με 8 Ρίχτερ) συχνά «ρίχνουν» πολύ τον ίδιο και τις επιλογές του. Κι αν όντως αγάπησε και χώρισε, επί σειρά ετών θα σκέφτεται τι μπορεί να μη «δούλεψε» ο ίδιος πολύ ώστε το ειδύλλιο να κατέληξε άδοξα.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Δεν κάνουν απολύτως τίποτα με μισή καρδιά. Όταν αποκτήσουν αισθήματα για κάποιον, είτε είναι μικρής κλίμακας είτε από εκείνα που διαρκούν στον αιώνα τον άπαντα, θα θυμούνται πώς αισθάνθηκαν για πάντα. Είναι από εκείνους που ιδανικά ήθελαν να βρουν το έτερόν τους ήμισυ με την πρώτη και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται πολύ χρόνο μες το κεφάλι του να επεξεργαστεί το τέλος μιας σχέσης που σήμαινε πολλά για αυτόν. Είναι που επενδύουν όλο τους το είναι ακόμα και σε ένα απλό πράγμα, όπως το φιλί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Παρόλο που η ανασφάλειά τους τους οδηγεί και σε σύντομες σχέσεις, αλλά και σε παντός είδους απιστίες, μία στο τόσο, την πατάνε τόσο γερά που ειδικά αν ευθύνονται για την κακή εξέλιξη των πραγμάτων θα χτυπούν για πολύ καιρό το κεφάλι τους στον τοίχο. Συνήθως κιόλας, περνούν πολλές ώρες μαζί με το ταίρι τους, γατζώνονται, δένονται και μετά στα μάτια τους ο άλλος -παρά τα 7 κακά της μοίρας του- φαντάζει απολύτως τέλειος και κυρίως αναντικατάστατος.