Μπαίνουμε σε μια νέα δεκαετία κι ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ποια είναι η φράση που σε χαρακτηρίζει ανάλογα με το ζώδιό σου όσον φορά τα επόμενα δέκα χρόνια που έρχονται και αποτελούν την δεύτερη δεκαετία του 2000;

Κριός

Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις μερικές σπουδαίες υποθέσεις σου οι οποίες εκκρεμούν εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους θα αισθανθείς μεγάλη ανακούφιση γι αυτό.

Ταύρος

Θα δεις τη ζωή σου να φθάνει στο peak της με ότι αυτό συνεπάγεται: όλα όσα έκανες θα πιάσουν τόπο και τα επόμενα δέκα χρόνια θα είναι πραγματικά η χρυσή εποχή σου.

Δίδυμος

Θα συνειδητοποιήσεις ότι όσα έκανες ότι δεν έβλεπες και προσποιούσουν πως δεν υπήρχαν είναι εκεί και θα αναγκαστείς να τα αντιμετωπίσεις: αν τα καταφέρεις θα δεις καλό.

Καρκίνος

Θα αλλάξεις ριζικά τον τρόπο σκέψης σου και μαζί του θα αλλάξει και η ζωή σου: είσαι έτοιμος για ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα το οποίο μόνο καλό μπορεί να σου κάνει.

Λέων

Θα ανθίσεις όπως ποτέ πριν και θα αντιμετωπίσεις την όμορφη καθημερινότητα του όμορφου και ήρεμου εαυτού σου σε βάθος μιας δεκαετίας, ενώ είναι πιθανόν να κάνεις οικογένεια ή παιδί αν δεν έχεις ήδη.

Παρθένος

Θα φθάσεις στην προσωπική ολοκλήρωση κάτι το οποίο αναζητούσες όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θα σου προσφέρει εσωτερική ηρεμία και γαλήνη και δεν θα το κάνεις μόνος σου αλλά με τον ιδανικό σύντροφο.

Ζυγός

Θα δεις τα οικονομικά σου να καλυτερεύουν σιγά σιγά και τους κόπους σου να ανταμοίβονται σε αυτό το επίπεδο, ενώ υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάρεις την προαγωγή που ονειρευόσουν.

Σκορπιός

Θα αναθεωρήσεις αρκετά τη ζωή και θα προσπαθήσεις να διορθώσεις τα λάθη σου: σε ένα βαθμό θα τα καταφέρεις και αυτό θα είναι καλό και για σένα και για τους γύρω σου.

Τοξότης

Πολύ πιθανόν και η επόμενη δεκαετία να φύγει όπως και όλες οι προηγούμενες,  δηλαδή χωρίς να σε νοιάζει και πολύ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αφήνεις το στίγμα σου.

Αιγόκερως

Η ζωή σου δεν θα αλλάξει και πολύ αλλά αυτό θα είναι κάτι καλό για εσένα, αφού τελικά θα καταλάβεις πως αυτό που χρειάζεσαι το έχεις ήδη και απλώς θα το εκτιμήσεις.

Υδροχόος

Τα επόμενα δέκα χρόνια θα βρεις τις πολύτιμες ισορροπίες που τόσο καιρό αναζητούσες και αυτό είναι που θα σε κάνει ευτυχισμένο άνθρωπο: θα μπει μια τάξη.

Ιχθείς

Θα ζήσεις μια έντονη δεκαετία γεμάτη δράση και αλλαγές από την οποία θα πάρεις πολλά μαθήματα και θα βγεις μέσα από αυτή σοφότερος και καλύτερος.