Tη χρονιά που αποχαιρετάμε  δεν ήταν λίγοι οι celebrities τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα.

Κάποιοι γάμοι από αυτούς είχαν στραμμένα πάνω τους όλα τα φλας των paparazzi και άλλοι έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο και μαθεύτηκαν μέρες μετά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους διάσημους που αποφάσισαν να βάλουν στεφάνι μέσα στο 2019.

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος

Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις πασχαλινές του διακοπές στην Κρήτη τόπο καταγωγής του σεφ εκεί όπου και αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29/4 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λευτέρης Πετρούνιας – Αγγελική Μιλλούση

Λίγο καιρό αφού ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσαν στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο ότι παντρεύτηκαν.

Σταύρος Νιάρχος – Dasha Zukova

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγους μήνες με τον 33χρονο να είχε κάνει πρόταση γάμου στην Zukova σε μπαρ της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της. Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο.

Τζάστιν Μπίμπερ – Χέιλι Μπάλντουιν

View this post on Instagram

thankful for the love of my life

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού διοργανώθηκε στο πολυτελές resort Montage Palmetto Bluff της Νότιας Καρολίνας και έδωσαν το παρών 154 καλεσμένοι ανάμεσα στους οποίους celebrities όπως η Κένταλ Τζένερ, Τζόαν Σμολς και πολλοί άλλοι ακόμα.

Νικ Τζόνας – Σόφι Τέρνερ

Οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά σε μια μικρή τελετή στο Λας Βέγκας ενώ η επίσημη δεξίωση του γάμου τους έγινε λίγο αργότερα στο Παρίσι.

Ζόι Κράβιτς – Καρλ Γκλούσμαν

View this post on Instagram

double trouble.

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Ιουνίου στο Παρίσι.

Χάιντι Κλουμ – Τομ Κάουλιτζ

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Το ζευγάρι έχει παντρευτεί από τον Φεβρουάριο του 2019 ωστόσο αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση τον Ιούλιο.

Marc Jacobs – Charly Defrancesco

Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό του Charly Defrancesco, σε μια μικρή τελετή στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιοι του 2019 και αμέσως μετά έκαναν πάρτι σε ένα εστιατόριο.

Tζένιφερ Λόρενς – Κουκ Μαρόνεϊ

Με μία ιδιωτική τελετή στο Ρόουντ Άιλαντ στην πολυτελή βίλα Belcourt of Newport επισημοποίησαν τη σχέση του η 29χρονη ηθοποιός και ο 34χρονος έμπορος τέχνης. Ανάμεσα στους περίπου 150 καλεσμένους ήταν και οι: Έμα Στόουν, Aντέλ, Κάμερον Ντίαζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κρις Τζένερ, Άσλεϊ Όλσεν και Νικόλ Ρίτσι.