Εάν το γέλιο είναι η μουσική της ψυχής, το MEGA στα 30 χρόνια λειτουργίας του έχει συνθέσει τις ωραιότερες μελωδίες!

Το Μεγάλο Κανάλι ισχυρό και ποιοτικό  έδωσε στην τηλεόραση το χρώμα που της ταίριαζε και οι σειρές του θεωρούνται κλασικές. Ξεχωριστή θέση σε αυτές κατέχουν οι κωμωδίες.

Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε, ότι η χρυσή εποχή της ελληνικής κωμωδίας έφερε τη σφραγίδα Mega. Σειρές που σύστησαν και εδραίωσαν στο ευρύ κοινό νέα ταλέντα στη σεναριογραφία, τη σκηνοθεσία την υποκριτική και ανέβασαν ψηλά τον πήχυ του ανταγωνισμού. Σειρές που αγαπήθηκαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο λόγω των κωμικών χαρακτήρων αλλά και του χιούμορ που έρεε άφθονο μέσα από τις ατάκες.

Ατάκες που υπερκέρασαν το συμβατικό, έγιναν διαχρονικές και πολιτογραφήθηκαν στις καθημερινές μας συζητήσεις. Ποια κοπέλα δεν αυτοσαρκάστηκε λέγοντας «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» και πόσοι δεν είπαμε τη θρυλική ατάκα «Πάμε πλατεία;».

Σε ορισμένες από αυτές τις «στιγμές»,  μέσα από μία δύσκολη επιλογή, είναι αφιερωμένο το ημερολόγιο του Βήματος για το 2020.

Μαζί

365 Ιδέες για μια Υπέροχη Ζωή

Δημιουργήστε την πραγματικότητα που ονειρεύεστε, ξεπεράστε εμπόδια και αρνητικές σκέψεις, μέσα από συμβουλές και ασκήσεις για κάθε μέρα του χρόνου.

Πρακτικός, αισιόδοξος, ευκολοδιάβαστος, αυτός ο υπέροχος οδηγός της επιτυχημένης συγγραφέα Λύντα Φιλντ θα σας βοηθήσει ώστε να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό. Με συμβουλές και ασκήσεις για κάθε μέρα του χρόνου θα δημιουργήσετε την πραγματικότητα που ονειρεύεστε, ξεπερνώντας εμπόδια και αρνητικές σκέψεις. Θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε όχι μόνο την εικόνα του εαυτού σας, τις σχέσεις σας και το σώμα σας αλλά, κυρίως, τον τρόπο σκέψης σας.

Το βιβλίο αυτό χαρίζει αισιοδοξία και δείχνει τον δρόμο για μικρά βήματα που θα αποτελέσουν την αρχή για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

  • Απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας
  • Νιώστε σίγουροι για τον εαυτό σας
  • Αλλάξτε διάθεση
  • Αντιμετωπίστε τα όλα με ψύχραιμη ματιά
  • Σχεδιάστε το μέλλον σας

Κάντε κάθε μέρα ιδιαίτερη, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας!

Η Λύντα Φιλντ είναι ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην ατομική και την ομαδική ανάπτυξη. Εχει γράψει δεκαεπτά βιβλία πάνω σε θέματα προσωπικής ανέλιξης και βιωματικής εκπαίδευσης, από τα οποία πολλά είναι μπεστ σέλερ.

Και

ΒΗΜΑGAZINO

Και στην απλή έκδοση των €2