Κάθε ζώδιο έχει τη δική του μοναδική ιδιοσυγκρασία με αποτέλεσμα να έχει άλλα γούστα ως προς την προσέγγιση που θα έχει. Τέτοια προσέγγιση αφορά την αγκαλιά, τα χάδια κλπ. Κρατήστε σημειώσεις λοιπόν γιατί αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο χουχουλιάρικα που θα σας τύχουν.

Καρκίνος 

Θέλει να τον χαιδεύετε στο στέρνο γιατί έτσι νιώθει περισσότερη ασφάλεια. Επίσης βάλτε το κεφάλι σας στο στήθος του Καρκίνου χρησιμοποιώντας το σαν μαξιλάρι, απαλά κι τρυφερά. Ακόμη και όταν κοιμάστε, μπορείτε να τους κρατάτε αγκαλιά τυλίγοντας τα χέρια σας, γύρω απ’ αυτό το τόσο ερωτικό σημείο. Έπειτα αν κοιμηθείτε παίρνοντας τον οι ίδιοι αγκαλιά θα σας λατρέψει περισσότερο από ποτέ.

Λέων

Επειδή είναι περήφανος και θέλει την προσοχή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ασχοληθείς μαζί του. Τρίψτου την πλάτη και τον λαιμό απαλά. Αυτά τον κάνουν να νιώθει ήρεμος και χαλαρός.

Βάλτε το κεφάλι σας να ακούσετε τους χτύπους της καρδιάς του, κάνοντας τρυφερές συζητήσεις κι αν είστε πρόσωπο με πρόσωπο αφήστε τα χέρια σας να ακουμπήσουν την πλάτη τους, είτε χαϊδεύοντας τους, είτε αγκαλιάζοντας τους. Το γουργουρητό τους θα σας κάνει να καταλάβετε ότι πετύχατε διάνα!

Παρθένος

Θέλει να μην τον αγγίζεις και να μην τον τρίβεις στον λαιμό και την πλάτη με μεγάλη ένταση. Προτιμά να του κάνεις ένα μασάζ για να χαλαρώσει. Όταν χαλαρώσει γίνεται χαδιάρης.

Αν και δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις εκδηλώσεις αγγίγματος, τα χέρια σας γύρω από τη μέση τους ή ένα καλό τρίψιμο στην περιοχή της κοιλιάς τους, θεωρώ ότι είναι επιτρεπτά για την συγκρατημένη φύση τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει να κοιτάζει τον άλλον. Τα μάτια του θα είναι σα να βλέπουν μέσα στις σκέψεις σας. Αυτό τον χαλαρώνει και τον κάνει να θέλει χάδια. Η γεννητική περιοχή είναι πολύ σημαντικό και ευαίσθητο σημείο γι’ αυτόν, οπότε βρείτε μια στάση, αν είστε φυσικά σύντροφοι, που να σμίγει αυτό το σημείο.

Πάντως και ολόκληρο το βάρος του σώματός σας πάνω στα δικό του, θα ήταν εξίσου αποτελεσματικό, αφού τους αρέσει να αισθάνονται την πίεση σε ολόκληρο το σώμα τους.