Κάθε ζώδιο εκδηλώνει διαφορετικά τον θυμό του και το γεγονός ότι έχει νεύρα. Το ζήτημα είναι ποια είναι αυτά τα ζώδια που όχι μόνο διαφέρουν από τα υπόλοιπα, αλλά το δείχνουν δεόντως στο συγκεκριμένο θέμα.

Καρκίνος

Είναι το ζώδιο που δείχνει την εντύπωση ότι νευριάζει πολύ απότομα. Αυτό δεν ισχύει όμως. Στην ουσία ο Καρκίνος συγκρατεί τα νεύρα του και όταν όλα μαζευτούν και δεν αντέχει πλέον άλλο, ξεσπά πολύ απότομα και απροσδόκητα.

Στο ενδιάμεσο ετοιμάζει μία λογική επιχειρηματολογία με στόχο όταν ξεσπάσει να κάνει το άλλο άτομο να μη μπορεί να μιλήσει. Θα έχει πολλά επιχειρήματα στη σειρά πάντως.

Λέων

Ναι ο περήφανος Λέων είναι από τα ζώδια που για να μη χαλάσει την εικόνα του δε θα δείξει στην αρχή νεύρα. Θα κάνει διαχωρισμό της σκέψης του από αυτά που ακούει και το παρόν με στόχο να μπορέσει να έχει περισσότερη υπομονή.

Το ζήτημα ωστόσο είναι ότι ο Λέων όταν ξεσπά δε μπορεί κανένας εύκολα να τον συγκρατήσει. Αρχίζει και γίνεται πολύ απαξιωτικός και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο που κανείς δεν το περίμενε.

Αιγόκερως

Δε θες να νευριάσει. Θα τρομάξεις από την άποψη ότι εκεί που σου φαίνεται να μιλάει με ηρεμία και να σε κατανοεί γίνεται ένας τέλειως άλλος άνθρωπος. Όπως και τα υπόλοιπα δύο ζώδια, έτσι και ο Αιγόκερως αυτοσυγκρατείται για πολλή ώρα.

Περισσότερη μάλιστα ώρα από τα άλλα δύο ζώδια. Εν τω μεταξύ όταν ξεσπά τα νεύρα του μοιάζει σαν ένας συνδυασμός Καρκίνου και Λέοντα, καθώς και απαξιωτικός γίνεται και θα έχει έτοιμη επιχειρηματολογία.