Εκτός από τους φίλους σου στους οποίους μπορείς πάντα να στηρίζεσαι και τα αδέλφια σου που συνήθως είναι οι καλύτεροι ακροατές, υπάρχουν τρία ζώδια που «δεν μασάνε» στα δύσκολα και γίνονται πολύ αφοσιωμένοι σύντροφοι.

Αυτά τα ζώδια θα δώσουν το μάξιμουμ στην προσπάθειά τους να κάνουν την ερωτική σου ζωή ευχάριστη και είναι σπουδαίοι όταν υποστηρίζουν το ταίρι τους στο κάθε τι. Θέλουν να είναι μαζί σου στο καλό, στο κακό και στο άσχημο, και δεν θα αποφύγουν τις δυσάρεστες συζητήσεις που είναι απαραίτητες για να σιγουρευτούν ότι οι σχέση σας ευδοκιμεί.

Πέρα από καταπληκτικοί σύντροφοι στις σχέσεις, αυτά τα ζώδια είναι τόσο αγαπητά, που τις πιο πολλές φορές θα στηρίξουν το σύντροφό τους ακόμα και μετά από έναν χωρισμό. Ακόμα κι αν η ερωτική τους επιθυμία έχει ατονήσει, θα αγαπούν πάντα το σύντροφό τους και το ρόλο που έπαιξε στη ζωή τους.

Εν κατακλείδι, αυτά είναι τα ζώδια που θα έπρεπε να τους δώσεις παραπάνω προσοχή, αν θέλεις να αγαπηθείς πέρα από το μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αχ, αυτοί οι Δίδυμοι! Ενώ έχουν την φήμη ότι είναι άστατοι, θα τα δώσουν όλα για ένα πρόσωπο που θέλουν να έχουν μέλλον μαζί του. Θα αφιερώσουν χρόνο για να ακούσουν τι θέλει το ταίρι τους και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες του, αν βέβαια είναι εφικτές.

Ως εραστές της τέχνης και της μάθησης, θα σε συντροφεύσουν στις εξορμήσεις, στα θεάματα και γενικά σ’ όλες τις εκδηλώσεις που μπορεί να σ’ ενδιαφέρουν. Αν έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, να ξέρεις ότι έχεις στο πλάι σου τον απόλυτο «συνεργό στο έγκλημα». Αν τύχει και χωρίσεις μαζί του και κρατήσετε καλές σχέσεις, θα είναι πάντα πρόθυμος να συνομιλήσετε για οτιδήποτε σε απασχολεί: Είτε πρόκειται για κάτι που έμαθες, διάβασες ή άκουσες είτε για να στήσετε ένα καυγαδάκι για το… καλύτερο τραγούδι της δεκαετίας! Είναι ένας αληθινός φίλος!

Να ξέρεις, λοιπόν, ότι αν έχεις σχέση με ένα από αυτά τα τρία ζώδια, θα σου προσφέρουν αγάπη και φροντίδα για όλον τον καιρό που θα είστε μαζί και πιθανότατα μετά το τέλος της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή οι Αιγόκεροι είναι ορθολογιστές, μπορεί να μοιάζουν ψυχροί και απρόσιτοι, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ ευαίσθητοι. Οι Αιγόκεροι, χρησιμοποιούν τα κέρατά τους για να υπερασπιστούν μέχρι τέλους, το ταίρι τους. Έχουν την έννοια σου συνεχώς και θα σταθούν δίπλα σου σε όλες τις δυσκολίες, είτε έχεις ένα δύσκολο κοινωνικό ή επαγγελματικό πρόβλημα είτε για να σε προστατέψουν από τη… βροχή θυμίζοντάς σου να πάρεις ομπρέλα φεύγοντας!

Η σχέση μ’ έναν Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις σαν να είστε εσείς οι δυο κι απέναντί σας ο κόσμος όλος ̶̶ και δεν θέλετε τίποτα περισσότερο από αυτό. Αν χωρίσετε και κρατήσεις μια καλή σχέση μαζί του, θα είναι εκεί και μετά το χωρισμό για να σε συμβουλεύσει σε οτιδήποτε. Θα σου σταθεί σε κάθε δίλημμα, απορία ή δισταγμό.

Ζήτα τη συμβουλή του για το που θα πας εκδρομή το Σαββατοκύριακο ή για το τι μπορεί να κρύβεται στα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Θα σου τη δώσει αμέσως κι ας μην είστε πια μαζί! Είναι πραγματικά ο πιο αξιόπιστος νυν ή πρώην που θα μπορούσες να έχεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Το μότο του Ιχθύ θα μπορούσε να είναι «Να αγαπάς βαθιά και ειλικρινά, αλλιώς μην αγαπάς καθόλου». Αυτό το ζώδιο είναι παθιασμένο με ό,τι αγγίζει την καρδιά και την ψυχή του, αλλά κυρίως με τον/την σύντροφό του. Έχει πάντα χώρο στην απαλή καρδιά του για όλα τα συναισθήματα που έχει το ταίρι του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσεις σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια δίπλα του.

Ακόμα κι αν χωρίσεις με τον Ιχθύ, θα σου στέλνει ευχές για τα γενέθλιά σου και θα ενδιαφέρεται να μάθει νέα σου, όποτε συμβεί να συναντηθείτε και να πιάσετε την κουβέντα. Αν αγαπάς έναν Ιχθύ, έχεις βρει κάποιον που θα ακούει αδιαμαρτύρητα τα παράπονα σου και θα αντέχει τα ξεσπάσματά σου. Είναι το άτομο που θα σου προσφέρει την απόλυτη και άνευ όρων αγάπη του και θα σε βοηθάει να εκδηλώσεις τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου.