Υπάρχουν τόσα πολλά sex toy που η αλήθεια είναι πως κάθε ζώδιο έχει και τις προτιμήσεις του.

Πόσο μάλλον αν μιλάμε για το γυναικείο φύλο που πάντα είναι πιο απαιτητικό.

Τι sex toy πρέπει να πάρεις λοιπόν σε μία γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της;

Οι απαντήσεις θα σε ξαφνιάσουν.

Kριός

Βαθιά παραδοσιακή αν και δεν το παραδέχεται, η γυναίκα Κριός αυτό που επιτρέπει στη διαγωγή της είναι τα κιλοτάκια με δόνηση. Ένας μικρός δονητής τοποθετείται στη φόδρα του εσωρούχου και προετοιμάζει το έδαφος για ότι πρόκειται να ακολουθήσει. Διακριτική ηδονή την οποία μπορεί να ρυθμίζει ο σύντροφος ή η ίδια αφού διαθέτουν remote control.

Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος βρίσκει την ηδονή στον ελαφρύ πόνο και διεγείρεται με σφιγκτήρες. Τα clips στις θηλές της θα την οδηγήσουν στη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στον πόνο και την διέγερση καθώς είναι ένα δυναμικό άτομο που αντλεί ευχαρίστηση μέσα από ένα τσούξιμο ή ένα τσίμπημα.

Δίδυμος

Μια ρουφήχτρα σε ένα έντονο bubble pink χρώμα είναι ότι ακριβώς χρειάζεται η γυναίκα Δίδυμος για να προσομειώσει το ρουφηχτό φιλί στο λαιμό μέχρι και την ένταση ενός ρουφήγματος ανάμεσα στους μηρούς της.

Καρκίνος

Η πολύ συναισθηματική Καρκίνος θα αρκεστεί σε ένα φτερό με παστέλ απόχρωση με το οποίο ο σύντροφός της ή η ίδια θα ταξιδέψει πάνω σε ολόκληρο το κορμί της διεγείροντας κάθε εκατοστό του.

Λέων

Ένας πολυτελής δονητής ο οποίος συνδυάζει ερεθισμό της κλειτορίδας είναι το λιγότερο με το οποίο μπορεί να συμβιβαστεί η Λέαινα.

Παρθένος

Η λογική και προσγειωμένη Παρθένος θα προτιμήσει ένα ρεαλιστικό δονητή γιατί ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός όμως είναι αλλιώς.

Ζυγός

Η γυναίκα που τα έχει όλα μετρημένα και υπολογισμένα σωστά θα προτιμήσει μια σειρά από κολπικές μπίλιες με τις οποίες πάντα κομψά και διακριτικά θα ερεθιστεί μόνη ή με το σύντροφό της.

Σκορπιός

Η πιο ερωτική γυναίκα του ζωδιακού θα απολαύσει την ηδονή ενός κολπικού αυγού με δόνηση και ραβδώσεις γιατί η libido της είναι εκτοξευμένη στα ύψη και δαμάζεται δύσκολα.

Τοξότης

Στη γυναίκα Τοξότη όποιο sex toy και να της δώσεις θα το απολαύσει. Αλλά όπωσδήποτε επειδή είναι ικανή να δοκιμάσει τα πάντα το πιο κατάλληλο είναι το womanizer, η συσκευή που στηρίζεται επάνω στα ηχητικά κύματα παραδίδοντας 100 φορές πιο δυνατή διέγερση στην κλειτορίδα από τα παραδοσιακά προϊόντα με δόνηση.

Αιγόκερως

Θα κάνει αρχικά τη δύσκολη όμως τελικά θα αφεθεί στην διέγερση που προσφέρει μια πρωκτική σφήνα την οποία θα φορέσει και θα προετοιμαστεί μέχρι να συναντηθεί με το σύντροφό της ή με τον εαυτό της για τα περαιτέρω

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: