Κάποια ζώδια είναι «πύραυλοι» ενώ κάποια άλλα απλά κάνουν σεξ για να περάσει λίγο η ώρα. Μη σου τύχει δηλαδή.

Κριός

Περίπου μισή ώρα μαζί με τα προκαταρκτικά. Ναι καλά διάβασες. Έχει τόσο απασχολημένο χρόνο που δεν προλαβαίνει.

Ταύρος

Δεν είναι ότι κρατάει πολλή ώρα, είναι ότι τελείωνει πολλές φορές μέσα σε λίγη ώρα. Στο 25 λεπτο τουλάχιστον 2 φορές.

Δίδυμοι

Μιάμιση ώρα από την οποία τα 30 λεπτά είναι τα προκαταρκτικά. Έχει αντοχές ο Δίδυμος. Και για αυτό άλλωστε είναι ποθητοί.

Καρκίνος

Αναλόγως τον σύντροφο που έχει δίπλα του. Είναι των άκρων. Ή που θα κάνει σεξ για 15 λεπτά, ή που θα κάνει για μία ώρα συνεχόμενα.

Λέων

Κάνει σεξ για όσο περισσότερο αντέχει. Μπορεί να φτάσει μέχρι και το 2ωρο και να συνεχίσει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή κούραση.

Παρθένος

Άλλα δείχνουν και άλλα κάνουν. Σίγουρα νιώθουν άνετα να κάνουν σεξ για μία ώρα τουλάχιστον. Μετά όμως κλαίγονται ότι έχει πιαστεί όλο τους το σώμα.

Ζυγός

Είναι σαν τον Καρκίνο. Τη μία θα κάνει σεξ για ένα 15λεπτο-20λεπτ0 και την άλλη μπορεί να ξεπεράσει τη 1 ώρα. Ο Ζυγός είναι πολύ έντονος στη διάρκεια του σεξ.

Σκορπιός

Τουλάχιστον ένα 2 ωρο. Ο Σκορπιός παθιάζεται τόσο πολύ που του παίρνει τόσο χρόνο ξεχνώντας ότι κάνει σεξ.

Τοξότης

Είναι κάπου στη μέση. Θέλει περίπου 35 λεπτά για να είναι ικανοποιημένος. 35 λεπτά με έναν Τοξότη βέβαια είναι υπέροχα.

Αιγόκερως

Προτιμά περισσότερο τα προκαταρκτικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σεξ καθαρά να κρατάει γύρω στο μισάωρο και αυτό με πολλή προσπάθεια.

Υδροχόος

Αν και όταν βρει χρόνο θα κάνει μία ώρα προκαταρκτικά και άλλη μία ώρα σεξ. Δε μπορεί να νιώσει καλά αν δε γίνουν και τα δύο.

Ιχθύς

Εντάξει αυτό το ζώδιο ή που βαριέται και δεν κάνει ή που είναι τόσο ρομαντικό και δεν το θεωρεί απαραίτητο. Όταν κάνει σεξ θα κρατήσει περίπου 40 λεπά.