Την απόλυτη… εκδίκηση από την την μελλοντική σύζυγό του, η οποία τον απάτησε με τον άντρα της αδερφής της, φέρεται να πήρε ένας άντρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης γάμου στην Κίνα, μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, ακούστηκε από το μικρόφωνο μια φωνή να αναφέρει «Και τώρα ας δούμε εικόνες από το παρελθόν του ζευγαριού».

Δευτερόλεπτα αργότερα εικόνες από σκληρό πορνό εμφανίστηκαν μπροστά στους καλεσμένους και αμέσως το σοκ διαδέχτηκε ένα ακόμα μεγαλύτερο: Η νύφη ήταν πρωταγωνίστρια και ο σύζυγος της αδερφής της, παρτενέρ!

Ο άνδρας έβαλε το πεντάλεπτο βίντεο να παίζει σε μία γιγαντοοθόνη μπροστά από την οικογένεια και τους φίλους τους για να ταπεινώσει την άπιστη αρραβωνιαστικιά του μετά την ανακάλυψη της σχέσης της με τον σύζυγο της εγκύου αδελφής της.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, όλα ξεκίνησαν όταν ο γαμπρός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, λίγο πριν τον γάμο κατάλαβε πως η αρραβωνιαστικιά του τον απατούσε. Και όχι με κάποιον ξένο αλλά με τον σύζυγο της αδερφής της, η οποία μάλιστα είναι έξι μηνών έγκυος!

Ο άντρας για να σιγουρευτεί εγκατέστησε κρυφές κάμερες και δεν άργησε να δει την συντροφό του να… περνάει καλά με τον γαμπρό της. Έτσι αποφάσισε να εκδικηθεί με έναν πολύ σκληρό τρόπο τη σύντροφό του.

Σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail, η νύφη παραδέχτηκε τον δεσμό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι το βίντεο βιντεοσκοπήθηκε για διαφημιστικούς σκοπούς.