Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά διέκοψε την εκπομπή για του στείλει το δικό της μήνυμα στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

View this post on Instagram

My fairytale @bsbofficial ⭐️

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Στην εντατική ο παρουσιαστής

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική του Ιπποκρατείου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η υγεία του οποίου φαίνεται ότι κλονίστηκε περαιτέρω μετά τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο αγαπημένος μουσικός και παρουσιαστής μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο και από την πρώτη στιγμή βρίσκονταν στο πλευρό οι δικοί του άνθρωποι. Ο γιος του Στέργιος αλλά και η επί χρόνια σύντροφός του Σοφία Βόσσου με την κόρη της Ερασμία Μάνου.

Η Σοφία Βόσσου έκανε μια αισιόδοξη ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου ανεβάζοντας ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Τα παραπάνω τονίζονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Αθηνών.

Κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θάνατο του Θάνου

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (30/12), όπου βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.

Την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του πολλοί συνδέουν άλλωστε και με τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με το άκουσμα της είδησης του χαμού του αδερφού του ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέρρευσε στον διάδρομο του νοσοκομείου και ακόμα και την ώρα της κηδείας αδυνατούσε να πιστέψει την απώλεια του.

Το ισχυρό δέσιμο με τον αδερφό του και η θλίψη του φάνηκε και στην λιτή ανάρτηση στα social media που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον χαμό του αδερφού του.

Το μήνυμα της Φαίης Σκορδά

«Θέλω μια άνω τελεία να βάλουμε ακόμα… Να πούμε περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Περαστικά, την αγάπη μας, την αγάπη όλων μας», είπε η Φαίη Σκορδά.

View this post on Instagram

STAFF Κάνε like και κέρδισε το σύνολο @staffjeans ❤️

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

«Μέσα από την καρδιά μας», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.