Η Ελίνα Κέφη το μοντέλο των 90’s παραμένει κουκλάρα στα 46 της!

View this post on Instagram

#tbt #tvgame #bingo #ant1#girlfriends #missthisdays #tagsforlikesapp

A post shared by @ tinatoska on

Η τηλεοπτική της επιστροφή

Η παρουσιάστρια και μοντέλο Ελίνα Κέφη μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση επέστρεψε σε εκπομπή και ομολογουμένως παραμένει πανέμορφη!

Από τα καλλιστεία στον «Πρωινό Καφέ»

«Ήμουν τόσο μικρή τότε. Ήταν αυτό τόσο ένα παιχνιδάκι για εμένα. Εγώ δεν είχα σκεφτεί τα πάω στον διαγωνισμό ομορφιάς, με παρότρυνε η φίλη μου η Κλεοπάτρα που μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Και λέω άντε να πάω να δω πως είναι. Ήταν όντως μια πολύ ωραία εμπειρία, γιατί από εκεί ξεκίνησα και να δουλεύω μετά. Αν θυμάμαι καλά παρουσιαστές τη χρονιά τη δική μας ήταν η Λίλα Καφαντάρη και ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ήδη λίγο καιρό πριν είχα ξεκινήσει να δουλεύω ως μοντέλο, αλλά το πρακτορείο που ήμουν τότε δεν ήθελε να συμμετέχω στο διαγωνισμό. Από το διαγωνισμό και μετά εγώ ξεκίνησα να δουλεύω στον ΑΝΤ1, στον Πρωινό Καφέ ως μοντέλο και μετά ήρθαν και τα άλλα.

View this post on Instagram

I love sun🌞I love sea. I love summer. Also i love my body and my face @lenga_gr All made of grapes🍇

A post shared by Elina Kefi (@elina_kefi) on

Τότε δεν υπήρχε τόσο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μας, η τηλεόραση ήταν στην αρχή και όλοι το βλέπαμε λίγο σαν παιχνίδι. Ειδικά εμείς που ήμασταν και τα μικρότερα κορίτσια, ήταν 5ήμερη εκπομπή αυτό που κάναμε. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις γιατί έχω δουλέψει με τους τοπ του είδους. Και με τη Ρούλα Κορομηλα και με την Ελένη Μενεγάκη και μετέπειτα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν η μετέπειτα γενιά. Αυστηροί με την έννοια ότι ήθελαν τα πράγματα να γίνονται σωστά, ήταν και οι τρεις. Εγώ ήμουν από τις τυχερές που είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους…» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Ελίνα Κέφη.

View this post on Instagram

❤️🌹❤️🌹

A post shared by Elina Kefi (@elina_kefi) on