Η νέα κόντρα με πρωταγωνίστριες της Ρούλα Κορομηλά και την Βάνα Μπάρμπα μόλις ξεκίνησε!

Η αρχή της κόντρας

Η Βάνα Μπάρμπα είναι πάντα αυθεντική και δεν μασάει τα λόγια της. Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη σχολίασε την Ρούλα Κορομηλά και μίλησε για την κόρη της, Φαίδρα.

View this post on Instagram

@followmystardals εξαιρετικά σανδάλια congratulations @eirinikokkalidou

A post shared by Vana Barba (@vanabarba_official) on

Τι απαντάει σε αυτούς που την θεωρούν ατάλαντη;

Η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε πως «μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει γιατί έχω καιεί και έχω αναστηθεί χιλιάδες φορές».

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, μου είναι αδιάφορη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

View this post on Instagram

A post shared by Stratos _Sofia_fanclub (@stratos_sofiafanclub) on

Θα πήγαινε η κόρη της σε ριάλιτι;

Η ηθοποιός σχολίασε με χιούμορ πως «αρχικά θα τσακονώταν με όλους! Δεύτερον, δεν θα το άντεχε! Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της», αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα.

View this post on Instagram

VANA!!! #svigosphoto @grande.magazine Live now!

A post shared by GIANNIS SVIGOS PHOTOGRAPHY ∞ (@svigos8) on

«Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε»

«Δεν είδα όλη την συνέντευξη. Η Ρούλα Κορομηλά είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. “Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς  το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο.Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά. Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη» συμπλήρωσε.

Η απάντηση της Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία της και μέσω της λεζάντας «έριξε» τα βέλη της στην ηθοποιό: «Γούστο μου και καπέλο μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε».