Υποψιάζεσαι ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια που αδυνατούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι φοβερά ζηλιάρης και εκδικητικός. Θέλει να φτάσει στην κορυφή και είναι ικανός να κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Θα εργαστεί σκληρά, δεν θα διστάσει, δεν θα κοιτάξει πίσω και δεν θα μετανιώσει για τίποτα.Η ζήλια, η εκδίκηση, το ότι νιώθει προδομένος μπορεί να τον κάνουν ασυγκράτητο, να χάσει τη μπάλα και να μην του είναι εύκολο να σκεφτεί καθαρά. Η επιμονή και η σωστή κρίση του σε δύσκολες καταστάσεις είναι αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά.

Κριός

Ο Κριός είναι μακράν από τα πιο αντιδραστικά ζώδια και αυτό τον κάνει δύσκολο στον έρωτα. Νευρικός και αντιδραστικός, ο Κριός δημιουργεί εντάσεις και βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, ψάχνοντας αφορμή για καυγά.Θυμώνει, ενθουσιάζεται, εκνευρίζεται, ερωτεύεται, ανυπομονεί, ό,τι νιώθει το βγάζει προς τα έξω και δε μπορεί, ούτε και θέλει όμως να το ελέγξει, καθώς αυτή είναι και η φύση του: φλογερή και γεμάτη πάθος. Όταν ερωτεύεται πραγματικά, το κρατάει για τον εαυτό του και ο σύντροφος του ίσως να μην το μάθει ποτέ.

Τοξότης

Ο Τοξότης, σε αντίθεση με τον Κριό, θα ήθελε πολύ να έχει μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, αλλά, υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματά του παίρνουν τα ηνία και χάνει τη μπάλα.ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος  αισιόδοξος και δραστήριος που του αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι! Η ερωτική του ζωή είναι έντονη, ζει με υπερβολή τα συναισθήματα και τις σχέσεις του και ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Είναι ένας άνθρωπος που  δεν μπορεί να αντέξει τα ασφυκτικά δεσμά μιας σχέσης γιατί θέλει να νιώθει ελευθερία ! Τη μια στιγμή είναι ενθουσιασμένος, αισιόδοξος, ασυγκράτητος, δεν τον αγγίζει τίποτα και την άλλη, αρκεί ένα μικρό πρόβλημα και πέφτει ψυχολογικά, θυμώνει, χτυπιέται ή τον πιάνει η ανησυχία και η γκρίνια. Για ψυχραιμία ούτε λόγος.