Τα ζώδια του Αέρα είναι παντοτινοί εργένηδες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρήκες τώρα τον Υδροχόο να του αλλάξεις τα μυαλά;

Καλή τύχη! Που ακόμα και αν συμφωνούσε μαζί σου, στο τέλος, θα σου πήγαινε κόντρα για να διαφοροποιηθεί ή να μην παραδεχτεί πως έχεις δίκιο.Η απόσταση που κρατά, ενδεχομένως και εξ αιτίας του φόβου της δέσμευσης και του να μη χάσει σημαντικά κομμάτια του εαυτού του, είναι η κύρια αιτία που τον αποτρέπει από το να συνδεθεί στενά συναισθηματικά.

Αν θέλεις να σε ακούσει και να λάβει σοβαρά υπόψη του τα λόγια σου, πες του τα και μετά αδιαφόρησε ή πρόλαβέ τον… Αγύριστο κεφάλι μέχρι τέλους.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινάμε με ότι ο Ζυγός τα ξέρει όλα.

ΟΛΑ. Οπότε θα χρειαστείς υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις να του αλλάξεις τα σχέδια. Άλλωστε τα έχει κάνει όλα πριν από σένα και σίγουρα καλύτερα.Οι προσδοκίες του από το άλλο πρόσωπο είναι αρκετές, δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι στην καθημερινή κοινή ζωή τα πράγματα είναι ορισμένες φορές διαφορετικά και παρά τις παραχωρήσεις και το συμβιβαστικό του πνεύμα

Πως να τον πείσεις; Πες του το αντίθετο ή παρακάλεσε τον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν μια φυσική περιέργεια και ενθουσιασμό για τη ζωή και τις νέες εμπειρίες. Ως ζώδιο του αέρα έχουν την τάση να πηγαίνουν όπου “φυσάει” και βρίσκουν κάτι πολύ ενδιαφέρον. Αν όμως αυτό δεν καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους φεύγουν με την ίδια ευκολία.

Στέκονται ως αποτέλεσμα στη ρομαντική διάσταση. Η οικεότητα για τους Διδύμους δεν απαιτεί δέσμευση αλλά χρόνο. Δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν σε μία σχέση αν δεν είναι απόλυτα, εγκεφαλικά και συναισθηματικά, γοητευμένοι. Θα κατασταλάξουν μόνο όταν νιώσουν ότι είναι έτοιμοι να το κάνουν.