Σου αρέσει πολύ ένας τύπος και δεν ξέρεις αν είναι ελεύθερος ή όχι; Aν έχει instagram, είναι η ώρα να δεις τι παίζει με την ερωτική και ρομαντική του ζωή. Κάνε τα εξής βήματα και θα καταλάβεις άμεσα.

Φωτογραφία προφίλ

Η φωτογραφία του προφίλ είναι μία πρώτη ένδειξη γιατί πολλά είναι τα ζευγάρια που επιμένουν να δείχνουν το relationship status τους με μια κοινή φωτογραφία. Και δεν σταματά αυτό σε μία γιατί συνήθως τα ζευγάρια επιλέγουν να μοιράζονται τις καλύτερες τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Άρα ένα scroll down θα σε βοηθήσει να έχεις μια πρώτη εικόνα. Αν αντί για φωτογραφίες με κάποια άγνωστη κι ενδιαφέρουσα κοπέλα βλέπεις πολλούς φίλους και παρέες τότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι στη ζωή αυτού που σε ενδιαφέρει.

Tags και mentions

Πέρα από τα προφανή, μπορείς να δώσεις βάση σε αυτούς που κάνει tag και mention. Αν δεν υπάρχει ένα σταθερό πρόσωπο σε αυτό τότε μάλλον είναι γιατί δεν υπάρχει και στη ζωή του. Άλλωστε αν δεν είναι κάπως official η φάση σχεδόν ποτέ δεν ανεβάζεις φωτογραφίες.

Τα tag μετράνε και από την άλλη μεριά. Αν ένα συγκεκριμένο κορίτσι τον κάνει tag στις δικές της φωτογραφίες τότε μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσο φιλικά μεταξύ τους.

Comments

Αν βλέπεις στα σχόλια μία συγκεκριμένη γυναίκα να του σχολιάζει συνέχεια και εκείνος να της απαντά, ή να της σχολιάζει σε δικές της φωτογραφίες με το ίδιο ύφος, τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει μεταξύ τους.

Στιγμές μετά το γυμναστήριο, χαλάρωση με βιβλίο για να δείξουν την ρομαντική πλευρά τους, το ακριβό τους αυτοκίνητο και πολλές πολλές φωτογραφίες με τη φάτσα τους (νάρκισσος alert). Όχι ότι αυτά δεν τα ανεβάζει και κάποιος που είναι σε δεσμό απλά το κάνει με μικρότερη συχνότητα γιατί δεν «ψάχνεται».

Στείλε του μήνυμα εσύ και ρώτησέ τον αν δεν έχεις την υπομονή να ψάχνεις με τις ώρες και να κάνεις υποθετικά σενάρια.