Εκτός εαυτού βγήκε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της με εταιρία που τη δείχνει να διαφημίζει ρόφημα αδυνατίσματος, χωρίς καν να το γνωρίζει.

Η Φαίη Σκορδά από το βήμα της εκπομπής της αναφέρθηκε εκτενώς στη διαδικτυακή απάτη που έχει στηθεί εις βάρος της και εις βάρος άλλων προσώπων της showbiz σχετικά με τη διαφήμιση από ρόφημα αδυνατίσματος.

Η Φαίη Σκορδά φανερά εκνευρισμένη είπε:
«Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου… Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος.

Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια.

Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη. Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτή την ιστορία, μην πάθετε και τίποτα.

Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη. Να είστε πολύ προσεκτικοί».

Συνεχίζοντας η ίδια ξεκαθάρισε
«Δεν εμπλέκομαι σε αυτό, προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε.

Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κιλκισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω… Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;» είπε σχετικά η Φαίη Σκορδά.