Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές είναι οι φόρες που ανταλλάζει μηνύματα με τους διαδικτυακούς της φίλους καταφέρνοντας έτσι  να διατηρεί μια εξαιρετική σχέση με τους followers της.

Συχνά μοιράζεται εκτός από τα επαγγελματικά της νέα, και στιγμές από την καθημερινότητά της και τις εξορμήσεις της. Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες μια μέρα που για της Μαίρη Συνατσάκη ήταν μέρα ξεκούρασης.

https://www.instagram.com/p/B7LT-_cnyqX/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B6fqhfmntMz/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B6F5m4pHA53/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram  η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την μέρα της που πέρασε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα δίπλα στη θάλασσα.

Η ίδια θέλησε να αποτυπώσει τη χαρά της σε μια φωτογραφία και έτσι κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο στο προφίλ της σχολιάζοντας: «[βραβείο α’ γυναικείου ρόλου «δε κρυώνω»]».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη ήταν και ένα από follower της, ο οποίος θεώρησε πως η παρουσιάστρια είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, της έγραψε: «Μαιρούλα κοιλίτσα διακρίνω! Με το καλό».

Η παρουσιάστρια διάβασε το σχόλιο και μάλιστα απάντησε με χιούμορ: «Τέλειο! Η αλήθεια είναι ότι κυοφορώ μακαρονάδα με το καλό».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι άναψε «φωτιές»:

https://www.instagram.com/p/B7gXyvrHR82/?utm_source=ig_web_copy_link