Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες στις οποίες ο πρίγκιπας Λούις, ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, εμφανίζεται να περιπλανιέται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο.

Όλοι παρατήρησαν την απίστευτη ομοιότητα του νεαρού με τον μεγάλο αδελφό του Τζορτζ.

Όσο για την κυρία που συνοδεύει τον μικρό Λούις, δεν είναι η Κέιτ Μίντλετον η οποία είναι απασχολημένη με την περιοδεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η «σούπερ νταντά» του Μαρία Μποράλο.

Ο μικρός πρίγκιπας, που θα γίνει δύο ετών στις 23 Απριλίου φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του και να έχει ενθουσιαστεί με τα εκθέματα του μουσείου.

Ο πρίγκιπας Λούις, που έχει μεγαλώσει αρκετά, μοιάζει πολύ με τον μεγάλο του αδερφό, πρίγκιπα Τζορτζ, καθώς και τα δύο παιδιά έχουν ξανθά μαλλιά.

Η full time πριγκιπική «Μαίρη Πόπινς»

Η ισπανίδα Μαρία Τερέζα Τουριόν Μποράλο είναι ο φύλακας άγγελος των παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Το πριγκιπικό ζευγάρι πήρε στην υπηρεσία τους τη Μαρία Μπαρόλο το 2014, όταν ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ ήταν μόλις οκτώ μηνών.

Από τότε η Μαρία Μποράλο ζει με την οικογένεια στο παλάτι Κένσινγκτον και στο Anmer Hall και ταξιδεύει μαζί τους σε όλες τις βασιλικές περιηγήσεις και εκδρομές, όταν έχουν μαζί τα παιδιά τους.

Ακόμα και η εμφάνισή της παραπέμπει σε νταντάδες παραμυθιών.

Στις επίσημες εμφανίσεις της φοράει ένα νοσοκομειακό φόρεμα των ’50s, το οποίο συνοδεύει με λευκά γάντια και καφέ καπέλο, ενώ σύμφωνα με την Κέιτ Μίντλετον, είναι απλά καταπληκτική.

Συνήθως είναι «αόρατη» στους φωτογράφους, αφήνοντας να φανεί ότι η Κέιτ Μίντλετον ασχολείται με τα παιδιά της, κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφού πίσω από τα φώτα, εκείνη αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο της φροντίδας και της διαπαιδαγώγησης των παιδιών.

H σήμα κατατεθέν στολή της νταντάς είναι στην πραγματικότητα η επίσημη στολή για τις νταντάδες του διάσημου κολεγίου Νόρλαντ, που βρίσκεται στο Bath.

Η συγκεκριμένη σχολή εκπαιδεύει νταντάδες για πλούσιους και διάσημους από το 1892, ενώ το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει το ράψιμο, το μαγείρεμα και την αλλαγή πάνας, καθώς και την αυτοάμυνα.

Η περιοδεία της Κέιτ Μίντλετον στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Κέιτ Μίντλετον, την ίδια ώρα, έκανε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την νέα της πρωτοβουλία που αφορά στην βρεφική ηλικία.

Η έρευνα περιλαμβάνει πέντε ερωτήσεις και στοχεύει να προκαλέσει μια εθνική συζήτηση για τα πρώτα χρόνια ζωής των παιδιών, που τελικά θα συμβάλει στην επίτευξη θετικών, διαρκών αλλαγών για τις επόμενες γενιές.

Από τις 21 Ιανουαρίου και για έναν μήνα, οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους.