Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κλάμα και η στεναχώρια του να είναι συνηθισμένα φαινόμενα στην καθημερινότητά του.

Γιατί κλαίει;

Κατά βάση θα κλαίει για κάποιον ερωτικό λόγο. Μπορεί να έφαγε απόρριψη από το άτομο που τον ενδιαφέρει, ή μπορεί να τον έχουν πιάσει οι μελαγχολίες του. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά ρομαντικός και ευαίσθητος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλαίει σχετικά συχνά και μόνος του.

Απομάκρυνση

Δεν του αρέσει όταν δε νιώθει καλά να του μιλάνε, ούτε να του λένε να βγει για βόλτα. Προτιμά να κλείνεται στον εαυτό του και να μην εξηγεί τι έχει γιατί είναι κάτι που θέλει να λύνει ο ίδιος από μόνος του.

Δε θέλει σε καμία περίπτωση να τον πιέζουν να τους πει τι έχει. Ο Σκορπιός θα μιλήσει όταν εκείνος θέλει και δε θα του πεις εσύ πότε θα είναι αυτό.

Ανάρρωση

Κάθε φορά που ένας Σκορπιός κλείνεται στον εαυτό του, είναι γιατί θέλει να γιατρέψει τις ψυχολογικές οτυ πληγές από κάτι που τον πείραξε. Ειδικά στα ερωτικά θέματα έχει την τάση να επηρεάζεται πολύ με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει πάντα ο άλλος τι είναι αυτό που τον προβληματίζει.

Επικοινωνία

Αν θες να υπάρχει καλή επικοινωνία μαζί του ενώ είναι στη φάση που κλαίει και δεν περνάει καλά, τότε θα πρέπει να εκτιμήσεις ότι θέλει τον χρόνο του και την ησυχία του. Διαφορετικά ούτε θα μιλήσει, ούτε θα σου απαντήσει στα μηνύματα που του στέλνεις, ούτε τίποτα.

Θα είναι έτοιμος να σε ακούσει όταν θα έχει ηρεμήσει ο ίδιος με τον εαυτό του και φυσικά δε μπορείς εσύ να του πεις πότε θα είναι η κατάλληλη ώρα. Εκείνος ξέρει πότε θα έχει τη δύναμη και την υπομονή για να μιλήσετε.

Πάντως όταν κλαίει ένας Σκορπιός, κλαίει δυνατά και βγάζει περίεργους ήχους. Σαν κάτι εξελιγμένα είδη από την εποχή των δεινοσαύρων. Συνεπώς μη φρικάρεις απλά έτσι είναι.