Μπορεί σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου να είναι μία φλογερή κοκκινομάλλα ωστόσο το χαρακτηριστικό σήμερα look της, στο παρελθόν ήταν πολύ διαφορετικό.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό ότι λατρεύει τα social media και κυρίως το Instagram και συχνά κάνει διάφορες αναρτήσεις στον λογαριασμό δείχνοντας στους ακολούθους της στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής.

Η 39χρονη παρουσιάστρια έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φορές παλιές φωτογραφίες της, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.

Αυτή την φορά η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει repost μια φωτογραφία που ανέβασε μια φίλη της, η οποία τραβήχτηκε πριν κάποια χρόνια και μάλιστα η φωτογραφία τραβήχτηκε την πρώτη φορά που η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στην τηλεόραση.

Τη φωτογραφία ανέβασε η φίλη της Χριστίνα Κανατάκη, με την οποία και ποζάρει μαζί στην πρώτη φορά που η Σίσσυ βρήκε στον τηλεοπτικό αέρα και παρουσίαζαν μαζί μια lifestyle εκπομπή.

Μελαχρινή, με λαμπερό χαμόγελο και πιο όμορφη από ποτέ, η νεαρή Χρηστίδου μας αποδεικνύει πως πάντα ήταν μία κούκλα. Σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά, όμως το χαμόγελό της προδίδει για το ποια είναι η εικονιζόμενη.

Όμως, αν καταλαβαίνουμε καλά από τη λεζάντα της μάλλον η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν άρεσε και τόσο πολύ στην Σίσσυ Χρηστίδου αφού έγραψε:

«Αστυνομία τηλεοπτικής φωτογραφίας δεν υπάρχει πουθενά;».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: