Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και να πραγματοποιήσει τα νέα σχέδιά της τα οποία συνδέονται με ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.

Τι συμβαίνει;

Το συμβόλαιό της με το τηλεοπτικό κανάλι λήγει το καλοκαίρι και έχει ήδη αποφασίσει να μην το ανανεώσει αλλά και να μην συνεχίσει την τηλεοπτική της παρουσία σε κάποιο άλλο κανάλι,  σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην Ελένη Μενεγάκη.

Το καταφύγιο της

Μια πολύ γλυκιά στιγμή με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη.

Μια φωτογραφία αγκαλιά με τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο δημοσίευσε το Σάββατο (25/1) στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram η Ελένη Μενεγάκη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Όμως ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που έδωσε τροφή για ποικίλα σχόλια.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη μέσα στην στοργική αγκαλιά του μικρού της αδερφού και εκείνον να τη φιλά γλυκά στο κεφάλι.

Τα λόγια της Ελένης στη λεζάντα, αποδεικνύουν την μεγάλη αδυναμία που του τρέφει και πόσο σημαντικός είναι για εκείνη:

«Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού! Αγάπη χωρίς όρια , αγάπη αληθινή!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως είναι φυσικό τα likes όπως και τα σχόλια στο νέο post που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, έπεσαν βροχή, όμως απορία πολλών είναι τι μπορεί να συνέβη στην διάσημη παρουσιάστρια, που χρειάστηκε να βρει καταφύγιο στην αγκαλιά του αδελφού της.

Εκείνη όμως αρκέστηκε μόνο σε όσα έγραψε και δεν προχώρησε σε… διευκρινίσεις.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: