H 62η τελετή απονομής των Grammy ήταν η πιο πρόσφατη ευκαιρία για τους διάσημους να βαδίσουν στο κόκκινο χαλί με πιο τολμηρές εμφανίσεις απ’ ό,τι σε άλλες βραδιές βραβεύσεων.

Ωστόσο, φέτος αρκετές superstar της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Beyoncé, η Rihanna και η JLo παράκαμψαν την εντυπωσιακή άφιξη και άφησαν χώρο σε νέες τραγουδίστριες και τραγουδιστές να διαγωνιστούν στο στυλ.

Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των Μουσικών Βραβείων Grammy 2020 στο Staples Center, στο Λος Άντζελες που εντυπωσίασαν και απέσπασαν θετικά σχόλια:

Αλίσια Κις

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας της βραδιάς, της αμερικανίδας τραγουδίστριας – τραγουδοποιού Αλίσια Κις με ασημί φόρεμα Atelier Versace ήταν εντυπωσιακή, με πούλιες, ψηλό άνοιγμα και ιδιαίτερα τονισμένη μέση.

Αριάνα Γκράντε

Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε επέλεξε για την εντυπωσιακή είσοδο μία ρομαντική δημιουργία από γκρι τούλι, ένα βραδινό φόρεμα Giambattista Valli και το συνδύασε με γάντια στο ίδιο χρώμα.

Μάγκι Ρότζερς

Η τραγουδίστρια Μάγκι Ρότζερς εμφανίστηκε με vintage Chanel μαύρο βραδινό φόρεμα του 2013, το οποίο συνδύασε με αξεσουάρ του 2020, ένα κομψό θερμός για νερό με μαύρη και χρυσή αλυσίδα εμπνευσμένη από τον γαλλικό οίκο.

Dua Lipa

Η Dua Lipa έφερε μία νότα της δεκαετίας του ’90 με γυαλιστερό σατέν σύνολο, φούστα και μπλούζα Alexander Wang.

Σον Μέντες

Ο καναδός τραγουδιστής της ποπ ήταν ένας από τους άνδρες καλλιτέχνες που εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, με κοστούμι Louis Vuitton σε χρώμα ματζέντα.

Bebe Rexha

Η τραγουδίστρια φόρεσε κομψό μαύρο κοστούμι Christian Cowan με διακοσμημένο με κρύσταλλα see-through πουκάμισο.

Καμίλα Καμπέγιο

Μία Versace μαύρη στράπλες βραδινή τουαλέτα σε αναγεννησιακό στυλ ήταν η επιλογή της τραγουδίστριας Καμίλα Καμπέγιο.

Lucky Daye

Ο αμερικανός τραγουδιστής από τη Νέα Ορλεάνη Lucky Daye φόρεσε κοστούμι στο χρώμα της μέντας, Grayscale.

Lizzo

Λευκή δημιουργία Atelier Versace που θύμιζε Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζέσικα Ράμπιτ φόρεσε η Lizzo στο κόκκινο χαλί και στη συνέχεια έκανε και διαφορετικές εμφανίσεις όταν τραγούδησε, απένειμε και παρέλαβε βραβεία Grammy.

Τζαμίλα Τζαμίλ

Η Βρετανίδα ηθοποιός, μοντέλο και ραδιοφωνική παρουσιάστρια φόρεσε τουαλέτα σε βαθύ μπλε χρώμα, δημιουργία Dennis Basso.

Έντριεν Γουόρεν

Η ηθοποιός -τραγουδίστρια Έντριεν Γουόερν, η οποία ενσαρκώνει την Τίνα Τέρνερ στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «The Tina Turner Musical», ήταν γοητευτική με βραδινή τουαλέτα με έναν ώμο Brandon Maxwell.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ