Στις απονομές βραβείων βλέπουμε συχνά δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών στο κόκκινο χαλί. Αλλά όταν οι διασημότητες φορούν τα κομμάτια, συνήθως βάζουν τη δική τους μοναδική πινελιά. Για παράδειγμα, η Sophie Turner στα 62α Ετήσια Βραβεία Grammy, φόρεσε πολύ διαφορετικά το φόρεμά της από ό, τι όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα.

Αν και το κόκκινο χαλί των Grammys έφερε μαζί του πολλές λαμπερές κι εντυπωσιακές δημιουργίες, η Turner πήρε μια διαφορετική στυλιστική προσέγγιση για την εμφάνισή της. Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έδειχνε πιο κομψή από ποτέ, με ένα μίνι φόρεμα από τον Louis Vuitton με έντονα βολάν στο κάτω μέρος, μαύρα ψηλοτάκουνα και κραγιόν σε berry απόχρωση.

Και ενώ το σύνολο έδειχνε glamorous στα βραβεία, στην πασαρέλα ήταν φορεμένο με πιο χαλαρό τρόπο. Για την επίδειξη SS20 του οίκου, το μοντέλο φορούσε το μίνι φόρεμα πάνω από ένα καρό πουκάμισο με ογκώδη μανίκια, με μια μεγάλη λευκή καρφίτσα και μαύρα loafers. Όπως και να έχει όμως, και με τους δύο τρόπους φαίνεται πως λειτούργησε.