Λόγοι που το να μην κάνεις έρωτα είναι κάτι το θετικό

Κι όμως έχει τα οφέλη του

Λόγοι που το να μην κάνεις έρωτα είναι κάτι το θετικό

Δεν είναι απαραίτητο ντε και καλά να σκέφτεσαι πώς θα κάνεις σεξ από εδώ και από εκεί. Είναι άλλωστε στην κουλτούρα της εποχής μας πλέον, να είναι της μόδας το να αποσκοπεί κάποιος στο σεξ.

Αρχές σχέσης

Είναι λογικό στην αρχή το σεξ να γίνεται λίγο αργότερα. Το να αφήσεις τα συναισθήματά σου να αναπτυχθούν και έπειτα να γίνει σεξ, διασφαλίζει ότι δε θα περιστρέφεστε γύρω από το σεξουαλικό κομμάτι μόνο.

Έτσι μάλιστα θα έρθετε και πιο κοντά. Το δέσιμο που θα αναπτυχθεί ανάμεσά σας θα είναι μια πολύ καλή αρχή για την μελλοντική σας σχέση. Στην περίπτωση που είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, η αποχή μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Συνεπώς είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσετε για τις επιθυμίες σας πάνω σε αυτό και ίσως να φέρει νέες ιδέες για το πώς μπορείτε να το απολαύσετε περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις αναπτύσσεται η οικειότητα ανάμεσά σας.

Βάζεις άλλες προτεραιότητες

Το γεγονός ότι δε σκέφτεσαι μόνο αυτό σε κάνει προφανώς να αναζητήσεις άλλες πηγές ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου από την άποψη ότι θα ασχολείσαι με άλλα πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι αυτό και να σου αποσπά τη σκέψη.

Αποφυγή σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων

Προφανώς και δε λέει κανείς να μην κάνεις σεξ για να μην κολλήσεις κάτι. Αν κάνεις και μάλιστα με προφυλάξεις και προσοχή οι πιθανότητες αυτές μειώνονται πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά είναι fact ότι όσο απέχεις από το σεξ, τόσο απέχεις και από την οποιαδήποτε πιθανότητα να κολλήσεις.

Η απόλαυση θα είναι μεγαλύτερη