Ναι είναι κατανοητό έχετε σχέση. Ναι είναι επίσης κατανοητό ότι θέλεις να μιλάτε συνέχεια και να τον ρωτάς πού είναι και τι κάνει επειδή -μεταξύ μας- ζηλεύεις αλλά τέλος πάντων. Μήπως όμως τον πρήζεις;

Ηρέμησε!

Δε θα γίνει κάτι αν δεν του στείλεις μήνυμα μέσα σε μια ώρα. Άσε τον άνθρωπο να ηρεμήσει. Δηλαδή τι θες να είναι πάνω από ένα κινητό συνέχεια; Θέλεις να σε θεωρήσει δεδομένη; Θέλεις μήπως να σου απαντάει εντελώς μηχανικά και χωρίς να το νιώθει;

Προφανώς και δεν τα θέλεις όλα αυτά. Όμως πρέπει και εσύ με τη σειρά σου να κατανοήσεις ότι το να λείπει και ο ένας στον άλλον μες στη μέρα, είναι μέρος μιας φυσιολογικής διαδικασίας. Αυτό είναι σχέση άλλωστε. Είστε δύο ξεχωριστοί άνθρωποι-οντότητες. Χαλάρωσε!

Σου έχει πει ότι δε θέλει

Αυτά δεν τα λέμε γιατί θέλει και εμείς σου λέμε το αντίθετο. Προφανώς και αν εκείνος θέλει συχνή επικοινωνία σαν εσένα, τότε τέλεια! Αν όμως σου έχει πει ότι δεν το ‘χει με τα μηνύματα, ότι δε θέλει να τα λέτε έτσι αλλά προτιμά από κοντά όταν έχει χρόνο, ε άκου τον και εσύ.

Δηλαδή περιμένεις να μην κουραστεί όταν σου έχει πει μια, δύο, τρεις φορές το ίδιο πράγμα;

Μπορεί να σε χωρίσει

Βεβαίως και είναι πολύ πιθανό να σε χωρίσει, αν νιώθει ότι δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λέει. Σε τελική ανάλυση, αν θες κάποιον που να επικοινωνεί πιο συχνά, τότε βρες κάποιον άλλον σύντροφο, γιατί αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτό.

Είναι θέμα χαρακτήρα-ιδιοσυγκρασίας και εσύ οφείλεις να το σεβαστείς σε κάθε πτυχή του. Επιπλέον η πιθανότητα να σε χωρίσει είναι λογικό να αυξάνεται από τη στιγμή που νιώθει πίεση και ότι δεν τον ευχαριστεί αυτού του είδους η επικοινωνία.

Προσπάθησε να κατανοείς τι θέλει κι ο άλλος. Μη σκέφτεσαι μόνο τα δικά σου «θέλω» γιατί έτσι δε θα βγει πουθενά.