Η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, επισκέφθηκε ένα νηπιαγωγείο στο νότιο Λονδίνο. Σέρβιρε πρωινό και έπαιξε ένα «βρώμικο παιχνίδι» με τα παιδιά…
Ξέροντας από παιδιά, καθώς έχει τρία, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, η Κέιτ Μίντλετον διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ συνεχάρη δύο κοριτσάκι που έμειναν στο τραπέζι για να φάνε το πρωινό τους.

Παράλληλα, δεν δίστασε να λερώσει τα χέρια της βάζοντάς τα σε ένα πλαστικό δοχείο με άμμο και σαλιγκάρια κατά τη διάρκεια ενός «βρώμικου παιχνιδιού».

Ντυμένη απλά, με ένα μαύρο στενό τζιν παντελόνι, ένα κρεμ μπλουζάκι μαύρα μποτάκια και ένα οινοπνευματί παλτό, μίλησε με το προσωπικό του νηπιαγωγείου για την σημασία των θρεπτικών τροφίμων στην ανάπτυξη των παιδιών και για την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει η ίδια και η οποία θα διαρκέσει έναν μήνα, αποκαλύπτοντας ότι 100.000 άτομα την έχουν υπογράψει από την έναρξή της.

Πιθανώς αυτές οι απανωτές εμφανίσεις δεν είναι άσχετες με την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι να απομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και την επιθυμία της Δούκισσας του Κέμτριτζ να δείξει ότι μια βασιλική νύφη αρκεί και περισσεύει..

Δεν είναι δύσκολο να γίνει αμέσως η σύγκριση με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, την πριγκίπισσα του λαού, όπως την αποκαλούσαν οι Βρετανοί, που γι’ αυτούς υπήρξε είδωλο και θρύλος.

Μία γυναίκα που έδωσε τον δικό της αγώνα για τα παιδιά και τον άνθρωπο, με φιλανθρωπικό έργο και ακτιβιστική δράση.

Άλλωστε, και η ίδια η Νταϊάνα προσέγγιζε τα παιδιά όπως και τους ενήλικες με ζεστασιά, τρυφερότητα και κυρίως αληθινό ενδιαφέρον.

Όπως ακριβώς δείχνει να κάνει και η Κέιτ.