Το σεξ για να είναι πλήρες ως εμπειρία, χρειάζεται να έχει

Αργά και σταθερά

Είναι καλό να γίνεται έπειτα από κάποια διεργασία και χωρίς βιασύνες. Να κάνετε προκαταρκτικά και μετά να μπείτε στην ερωτική πράξη. Κάνε του μασάζ, άσε τον να σου κάνει και εκείνος έτσι ώστε να ερεθιστείτε και οι δύο.Είναι πολύ πιθανό ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση στη δουλειά, ωστόσο αξίζει τον κόπο. Το βράδυ –αν δεν έχετε λιποθυμήσει από την κούραση-, θα τρίξουν οι σουμιέδες.

Πειραματισμός

Κάντε πράγματα που γενικά δε θα κάνατε μεταξύ σας. Βγείτε λίγο έξω από τα «νερά» σας. Δώστε περισσότερη βάση σε κάτι καινούργιο, μη βαριέστε και τολμήστε.

Εκτός από το συμβατικό σεξ υπάρχει και το πρωκτικό, και αυτό στην ύπαιθρο, και το BDSM, και το role playing, και με sex toys… Η λίστα είναι μεγάλη, και εσείς για χάρη του έρωτά σας, οφείλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Έστω ένα από αυτά θα σας φαίνεται δελεαστικό, μη δειλιάζετε λοιπόν, πειραματιστείστε.

Αυθορμητισμός

Το σίγουρο είναι πως αν είναι να προγραμματίζεις το σεξ κάθε πότε θα γίνει και τι ώρα, τότε δε γίνεται σωστά. Το αποτέλεσμα θα είναι να φαίνεται πολύ «ψευτικό» και να μη σας βγαίει πηγαία και με πάθος.

Συχνά, καθώς γυρίζεις στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, νιώθεις μία ακατανίκητη επιθυμία για σεξ; Λογικό. Αφού μπεις στο σπίτι σου, μην αρχίσεις τα γλυκανάλατα νιάου-νιάου και τις ευγένειες. Πιάσε τον σύντροφό σου, φίλα τον παθιασμένα κι ας το να κυλήσει φυσικά. Ο αυθορμητισμός στο σεξ, συνήθως, κάνει θαύματα.