Χαμός έγινε στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται έξαλλη με τη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή που έκαναν έξαλλη την Καινούργιου

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Δεν φεύγω από τα Πετράλωνα για να φέρω τα παιδιά μου σε σχολείο στο Παλαιό Φάληρο τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή μου έχει πάρα πολλά σοβαρά προβλήματα. Κι εγώ χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προφυλάξω τα παιδιά μου από την οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος.

Υπάρχει πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου. Όπου μοιραία τα παιδιά αυτά επειδή ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει την οποιαδήποτε εγκληματικότητα, παραβατικότητα μέσα σε ένα σχολείο το οποίο η δασκάλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και στις συνθήκες», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

«H δήλωση του είναι απαράδεκτη»

«Πάντα όταν φιλοξενούμε έναν άνθρωπο στην εκπομπή, τον ευχαριστώ για τη συνέντευξη που μας έδωσε και τον έχουμε φιλοξενήσει και στο παρελθόν. Διαφωνώ κάθετα με αυτά που είπε, με θλίβουν αυτά που είπε. Και σε σημείο που δεν ξέρω αν έπρεπε να το παίξουμε. Αλλά καλά κάναμε και το παίξαμε γιατί δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία που έχουν αυτές τις αντιλήψεις.Για μένα το πήγε πολύ ρατσιστικά. Μπορεί να το αντιλήφθηκα εγώ διαφορετικά, αλλά αν είναι αυτό που έχω καταλάβει, η δήλωση είναι απαράδεκτη. Έχω ακούσει γονείς να λένε ότι “θα πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γιατί θέλω να μάθει 5 γλώσσες”, αυτό θα το σέβαστώ. Αλλά να πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γι’ αυτό, απαράδεκτο», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το στο Google News