Eίναι ορισμένα facts που σίγουρα δεν είχες ακούσει για το σεξ και θα εκπλαγείς από το πως προήλθαν και τι σημαίνει το καθένα ξεχωριστά.

1) Η λέξη «κλειτορίδα» είναι σημαίνει «θεία και θεά».

2) Οι έγγαμοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αυνανίζονται απ ‘ό, τι οι άνθρωποι που ζουν μόνοι.

3) Ο φόβος να έχεις, να βλέπεις ή να σκέφτεσαι μια στύση ονομάζεται ιθυφαλοφοβία. 

4) Η παλαιολιθική τέχνη που χρονολογείται από τα 30.000 χρόνια απεικονίζει ανθρώπους που χρησιμοποιούν δονητές για να ευχαριστήσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα εφηύρε σεξουαλικά παιχνίδια πολύ πριν από τον τροχό.

5) Ο μέσος άνθρωπος έχει 11 στύσεις την ημέρα και 9 στύσεις τη νύχτα.

6)  Υπάρχουν μεταξύ 500 και 1.000 θάνατοι ετησίως λόγω αυτοερωτικής ασφυξίας

7) Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η ηβική τρίχα παγιδεύει τις εκκρίσεις που κρατούν τις φερομόνες. Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι γιατί οι άνθρωποι έχουν ηβική τρίχα, αλλά θεωρούν ότι  παγιδεύει τις εκκρίσεις που περιέχουν φερομόνες ή σεξουαλικά αρώματα. 

8) Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρματος περιέχει 5 θερμίδες.

9) Ένα σπέρμα χρειάζεται μια ώρα για να κολυμπήσει 15 εκατοστά.

10) Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ο «καρπός του δέντρου των όρχεων» και πιστεύεται ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες.

11) Το σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων στον άνδρα κατά 30%, το εγκεφαλικό επεισόδιο κατά 50% και τον διαβήτη κατά 40%. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι οι άνδρες με ενεργό σεξουαλική ζωή έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν μετά από τα 80 χρόνια 

12) Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, περίπου το 4% του πληθυσμού αυτοπροσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος, λεσβία ή αμφιφυλόφιλος.

13) Περίπου το 70% των ανθρώπων στις ΗΠΑ παραδέχονται ότι φαντάζονται το ομαδικό σεξ σε κάποιο σημείο της ζωής τους και ότι πάνω από το 50% αυτών των ανθρώπων εξακολουθούν.

14) Το πλάσμα που ονομάζεται Funisia dorothea θεωρείται από τους περισσότερους επιστήμονες ότι είναι το πρώτο ζώο στη Γη που είχε σεξουαλική επαφή, επιστρέφοντας την ιστορία του σεξ μέχρι και 30 εκατομμύρια χρόνια.