Ο Φεβρουάριος κατέφτασε και κρύβει εκπλήξεις εκτός από τις 29 μέρες του, καθότι το 2020 είναι δίσεκτο, έχει και αρκετές αλλαγές στον πλανητικό σκηνικό, αλλά και μια λεπτομέρεια που -όσο να πεις- διαφοροποιεί αρκετά τους ρυθμούς της καθημερινής μας ζωής. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι μας επιφυλάσσει:

– Ο Ερμής, στις 3/2, 13:37 μμ περνά στους Ιχθύς, συνιστώντας ηρεμία και χαλαρότητα, χαρίζοντας έμπνευση και ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές τάσεις σε σας τα Ψάρια, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ειδικά στους δύο τελευταίους που είστε στην τσίτα, λόγω του Άρη. Στα πρακτικά θέματα, βέβαια, θα δηλώσετε αδυναμία, αλλά ένα διάλειμμα καλό θα σας κάνει για να ρίξετε τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Σκορπιοί και Ταύροι οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα σας πάρουν τα μυαλά. Λέοντες και Υδροχόοι στα χρήματα θα χάσετε λίγο το μπούσουλα, αλλά στα αισθήματα θα προοδεύσετε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε τη γνώμη, τις ιδέες και τις απόψεις σας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Ωστόσο, στις 16/2 θα κάνει… στάση και στις 18/2 θα γυρίσει ανάδρομος, όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Μάρτιο και όλοι πια λίγο ή πολύ έχουμε μάθει τι σημαίνει αυτό για την επικοινωνία και την καθημερινότητά μας.

– Η Αφροδίτη, στις 7/2, 22:02 μμ, μπαίνει στον Κριό, αποφασισμένη να ταρακουνήσει ερωτικά εσάς κυρίως τα Κριάρια και μετά τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους και να μη σας αφήσει να σταθείτε στιγμή ήσυχοι. Σεξουαλική, φωτιά και λαύρα, προκλητική και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι στον έρωτα τίποτα δεν αναβάλλεται για αύριο, αφού μπορεί να γίνει… χθες. Θα σας σπρώξει να ομορφύνετε τον χώρο σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες στη δουλειά ή τις σχέσεις σας με την οικογένεια, αλλά και να αναθερμάνετε το ερωτικό ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σας. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα. Δίδυμοι και Τοξότες θα το ρίξετε στα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε γνωριμίες ακόμα και με… εξωγήινους!

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 9/2, 09:33 πμ, στις 20° του Λέοντα, οπότε Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί πρέπει να είστε αρκετά χαρούμενοι που θα έχετε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε πρόσωπα και καταστάσεις με συνοπτικές διαδικασίες, που τόσο καιρό δεν τολμούσατε, αλλά δεν κάνατε κάποια ουσιαστική κίνηση. Εντάξει, θα υπάρξει μια αναταραχή, για ορισμένους από σας του Σταθερού σταυρού που δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, από τη στιγμή όμως που δεν αποφασίζετε να κάνετε εσείς το άλμα μπροστά, είναι φυσικό κι επόμενο να εμφανιστεί κάποιος και να σας σπρώξει. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να κλείσετε τα μάτια, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά! Σύμφωνα με το  Σε ερωτική και οικονομική ανασύνταξη αναμένεται να περάσετε κι εσείς Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κι όσο πιο σύντομα κουνήσετε το μαντίλι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σας κρατούν στο μέτριο, τόσο αυξάνοντα οι πιθανότητες να γυρίσει η τύχη σας προς το καλύτερο.

AdTech Ad

-Ο Άρης, στις 16/2, 13:33 μμ περνά στον γήινο και ρεαλιστή Αιγόκερω και εσείς τα Κατσίκια που μαζεύατε τόσο καιρό ενέργεια, τώρα αναλαμβάνετε δράση και θα τη διοχετεύσετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, σαρώνοντας εμπόδια, ανταγωνιστές και εχθρούς. Εσείς, βέβαια, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι οφείλετε να είστε ετοιμοπόλεμοι γιατί θα βάλλεστε από παντού, τόσο στη σχέση σας, όσο και στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να μην ανοίγεστε γιατί θα εκτεθείτε υλικά και συναισθηματικά. Παρθένοι και Ιχθύες η έντονη κοινωνική ζωή θα σας φέρει και ερωτικές γνωριμίες και αρκετές περιπέτειες, αλλά όχι το πολυπόθητο «love story».

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, στις 19/02, 6:57 πμ, δίνοντας κυρίως σε σας Ψάρια τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις με το δικό σας απαλό, αόρατο, ανεπαίσθητο και ειρηνικό τρόπο. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα τα χάσετε λίγο με το πέπλο συναισθηματισμού και ευαισθησίας που θα σας καλύψει, αλλά καλό θα σας κάνει να δείτε και την άλλη πλευρά, τη θετική, στις σχέσεις, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Λέοντες και Υδροχόοι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας –ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες. Σκορπιοί και Ταύροι ερωτικά θα δώσετε τα ρέστα σας. Αιγόκεροι και Καρκίνοι όποια εικόνα θέλετε θα πλασάρετε και θα αρέσετε κιόλας!

– Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου γίνεται στις 23/02, 17:30 μμ, στις 04° 28’ Ιχθύων, καλώντας σας Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες να κάνετε μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις σας.

Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά τεφτέρια και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του. Αρκετά ευνοημένοι φαίνεστε εσείς οι Σκορπιοί και Ταύροι αφού από γνωριμίες (ερωτικές κυρίως) θα κάνετε αρκετές, ενώ Λέοντες και Υδροχόο από το πουθενά μπορεί να εισπράξετε είτε υλικά είτε… σεξουαλικά!