Το 2018, το σπίτι της καταστράφηκε από φωτιά και είναι ακόμα στα δικαστήρια με την ασφαλιστική η οποία όπως λέει της χρωστάει πολλά χρήματα ακόμα.

Gabrielle Carteris

Η Gabrielle, είναι 59 χρόνων σήμερα και έπαιξε την Andrea Zuckerman στο Beverly Hills, και όπως είχε αποκαλυφθεί είπε ψέμματα για την ηλικία της για να πάρει τον ρόλο. Είχε πει στους παραγωγούς της σειράς ότι ήταν 21 ετών ενώ ήταν 29 και στην αρχή της σειράς έπαιζε την 16χρονη!

Παρέλυσε στα γυρίσματα μιας ταινίας και επί έξι μήνες δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά και να κουνηθεί από την αριστερή της πλευρά. Για τον λόγο αυτόν θα παίρνει φάρμακα εφ’ όρου ζωής.

Ο θάνατος του Luke Perry

Ο Luke Perry πέθανε ξαφνικά στις 4 Μαρτίου του 2019 στα 52 του χρόνια από εγκεφαλικό. Πρωταγωνιστούσε στην σειρά Riverdale, και είχε και έναν ρόλο στην ταινία του Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood».

Tori Spelling

Η 46χρονη Tori, κόρη του Aaron Spelling που ήταν και ο παραγωγός του Beverly Hills, η Donna της σειράς είχε ένα άσχημο διαζύγιο, έναν δεύτερος γάμο και πολλά οικονομικά προβλήματα. Τον Μάρτιο του 2018 έπαθε νευρικό κλονισμό.

Ο Μπράντον

Ο Jason Priestley 50 ετών το 2002 παραλίγο να σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα αφού έτρεχε με 200 χιλιόμετρα και έπεσε σε έναν τοίχο.

Jennie Garth

Η 47χρονη Κέλυ του Beverly Hills ταλαιπωρείται από το 2002 με προβλήματα στην καρδιά της. Το αποκάλυψε η ίδια το 2009. Πρέπει να παρακολουθείται διαρκώς. Και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αντικατάσταση της βαλβίδας. Είχε δύο γάμους που δεν πήγαν καλά.

Brian Austin Green

Μια μακροχρόνια σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί, η σχέση του με την Megan Fox και τα τρία παιδιά που έκανε μαζί της, οι δικαστικές διαμάχες με την μητέρα του πρώτου του παιδιού και η μάχη μέχρι σήμερα για την επιμέλειά του.

Πηγή: DailyMail