Αυτό που γουστάρει μια γυναίκα στο σεξ και είναι απολύτως λογικό, είναι να μην είσαι ξενέρωτος και να μην αλλάξεις επουδενί το πάθος που δείχνεις όταν είστε στο κρεβάτι. Δεν έχει χειρότερο από αυτό. Το να την κάνεις να έρθει σε οργασμό είναι κατά κάποιο πρόπο κάτι που δείχνει ότι νοιάζεσαι για το πώς νιώθει και τι είναι αυτό που την ερεθίζει.

Κλειτορίδα ή κόλπο ή και τα δύο

Δώσε έμφαση στο μόριό της. Δεν είναι ταμπού το 2020 να ασχοληθείς με την κλειτορίδα ή τον κόλπο της παραπάνω για να έρθει και εκείνη σε οργασμό. Πόσο μάλλον όταν η ίδια ασχολείται κατ’εξοχής μαζί σου. Άκου τι επιθυμίες έχει και τι είναι αυτό που την ερεθίζει.

Δεν έχει σημασία αν κάνετε απλό one night stand ή αν έχετε σχέση. Μια γυναίκα δικαιούται να έρχεται σε οργασμό, όπως και εσύ δικαιούσαι να νιώθεις την απόλαυση του οργασμού. Κάνε τη να νιώσει ότι την ποθείς και ότι λαχταράς το κορμί της.

Πάρε πρωτοβουλίες

«Για να εκτοξεύσεις  τις πιθανότητες ενός οργασμού, διάλεξε μια στάση που σου προσφέρει φυσικά περισσότερη άμεση διέγερση, όπως να είσαι εσύ από πάνω» προτείνει η Elisabeth Lloyd. Σου δίνει, επίσης, μεγαλύτερο έλεγχο στο ρυθμό και στην ένταση της ερωτικής πράξης.

Κάνε πράγματα που θα την κάνουν να νιώσει ασφάλεια και παράλληλα ότι την ποθείς και την θες. Μην κάνεις σεξ με «μηχανικό τρόπο» γιατί αυτό μπορεί να την κάνει να ξενερώσει άμεσα.

Φίλα με πάθος

Όταν φιλάς μια γυναίκα με πάθος και ένταση αυξάνεται η πιθανότητα να έρθει σε οργασμό. Τα φιλιά «αποτελούν ένδειξη στενής επαφής και πάθους, δύο συστατικά απαραίτητα για καλύτερο σεξ» επισημαίνει ο David Frederick, PhD, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior.

Αλλά και σωματικά, το βαθύ φιλί ανεβάζει τη θερμοκρασία στο κρεβάτι. «Το στόμα, τα χείλη και η γλώσσα είναι ερωτογενείς ζώνες» συμπληρώνει η Elisabeth Lloyd, PhD, μία από τους συγγραφείς της μελέτης.