Η Μίλα Γιόβοβιτς έγινε για τρίτη φορά μανούλα στις 2 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή η μεγάλη της κόρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Η διάσημη ηθοποιός είχε αναρτήσει κι αυτή με τη σειρά της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της καθώς και της οικογένειάς της που την κρατούν αγκαλιά.

« Γεια σε όλους!!! Χωρίς να το γνωρίζω η @evergaboanderson ανακοίνωσε τα νέο για τον ερχομό του μωρού. Και μπορεί πλέον το νέο να είναι …παλιό αναφέρω όμως ότι γεννήθηκε στις 02/02/2020 στις 8:56 π.μ. Το όνομά της Osian Lark Elliot Jovovich- Anderson. Ξέρω ότι το όνομά της είναι μεγάλο, αλλά η οικογένεια δεν μπορούσε να συμφωνήσει με το μεσαίο όνομά της. Η μαμά ήθελε το Lark, εγώ και η @dashielanderson , θέλαμε το Elliot…Τουλάχιστον η μικρή θα έχει επιλογές όταν μεγαλώσει για να διαλέξει αυτό που της αρέσει. Είναι τόσο όμορφη. Τα μαλλιά της είναι πιο φωτεινά σε σχέση με των άλλων κοριτσιών μου και είναι τόσο δυνατή. Είναι το μικρό μας θαύμα και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε», είχε γράψει μεταξύ άλλων στο post της η χαρούμενη μανούλα.

Έκτοτε, η Μίλα Γιόβοβιτς ενημερώνει τους followers της για τη νέα καθημερινότητα με τις τρεις κόρες της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το να βλέπεις τα παιδιά σου να αγαπά το ένα το άλλο και να απολαμβάνουν το χρόνο μαζί. Η @ dashielanderson δε χορταίνει να είναι δίπλα στο μωρό και την ταΐζει όποτε μπορεί», έγραψε σε πρόσφατη δημοσίευσή της.

Μάλιστα, στην ίδια δημοσίευση αποκάλυψε ότι το μωρό της όλη την εβδομάδα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείου λόγω ίκτερου. Επειδή το πρόβλημα δεν υποχωρούσε, οι γιατροί της συνέστησαν να του δίνει όσο περισσότερο γάλα μπορεί. Έτσι, κάποια γεύματα τα αντικατέστησε με γάλα από μπιμπερό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: