Ένα απρόοπτο περιστατικό ήρθε να… φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Αυτό διότι ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε πριν μερικές ώρες ένα μικρό ατύχημα μέσα στο σπίτι του με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του και να βάλει νάρθηκα.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για κάποιο σπάσιμο, εκείνος δεν θα καταφέρει να βρίσκεται το βράδυ της Παρασκευής στο πόστο του στο «Fever G», μαζί με τον Πάνο Κιάμο, αφού οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή του, καθώς οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fever G» κάθε Παρασκευή και Σάββατο με το μαγαζί να είναι γεμάτο.

Την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών εν όψει του «Your Face Sounds Familiar», μιας και ετοιμάζεται να καθίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κριτική επιτροπή του λαμπερού show.

Την έχουμε συνηθίσει να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές και να τερματίζει στο νήμα νικήτρια.

Η Αποστολία Ζώη θα είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Μαζωνάκη στο Fever. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έλαβε την πρόταση μόλις πριν από μία μέρα -μετά τον γνωστό τραυματισμό του Γιώργου Μαζωνάκη που θα τον κρατήσει αναγκαστικά μακριά από τις βραδινές υποχρεώσεις του. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το καινούριο της τραγούδι με το Νίνο «Εσύ» και έχοντας ξανασυνεργαστεί με την επιχείρηση, η Αποστολία Ζώη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των υπευθύνων του FEVER και από αυτή την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη σκηνή μαζί με τον Πάνο Κιάμο και το Δήμο Αναστασιάδη. Καλή αρχή!