Δεν αρέσει σε όλους η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε είναι ελεύθεροι είτε όχι. Δεν είναι θέμα ότι δεν έχουν σχέση και ζηλεύουν, είναι θέμα ότι απλά την απεχθάνονται για το γεγονός ότι γιορτάζεται ένας στερεοτυπικός ρομαντισμός.

Καρκίνος

Δεν είναι στερεοτυπικά ρομαντικός και δε θα γίνει για μια συγκεκριμένη μέρα και μόνο. Δεν του αρέσουν οι κοινωνικές επιταγές ως προς το πότε τάχα θα πρέπει να νιώσει δυνατά συναισθήματα και πότε όχι.

Του αρέσει ο ρομαντισμός να κρατά όλον τον χρόνο και να μην εκδηλώνεται απλά επειδή είναι του Αγίου Βαλεντίνου.

Αιγόκερως

Είναι τόσο κυνικός και ρεαλιστής που θεωρεί γελοίο να μπει στη διαδικασία να κάνει κάτι ρομαντικό ως δώρο στη σύντροφό του, επειδή είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Δηλαδή είναι πολύ πιο απλό για αυτόν.

Δε θα γίνει ρομαντικός επειδή πρέπει και επειδή το κάνει η μάζα. Του αρέσει να είναι ρομαντικός γιατί εκείνος θέλει και όχι γιατί του το προβάλλουν.

Σκορπιός

Ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να δείξει ρομαντισμό λόγω της ημέρας. Ίσα ίσα θα είναι χαρούμενος που και αυτός και ο σύντροφός του δεν ενδιαφέρονται να πάνε με τη μάζα και να συμπεριφερθούν στερεοτυπικά.

Μια σχέση είναι μεταξύ δύο ατόμων και δε μπορεί κανένας άσχετος και τρίτος να τους λέει κάθε πότε θα δείξει ρομαντισμό ο ένας στον άλλον.