Ο δημοσιογράφος, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, «περνάει» από κόσκινο όλη την ελληνική σόουμπιζ!

Η γυμνή φωτογράφιση του Σάββα Πούμπουρα

«Σε μια γυμνή φωτογράφιση θυμάμαι την περίπτωση του Σάββα Πούμπουρα, είχε σηκώσει ένα κορίτσι και ήταν από πίσω το πλάνο. Είχε κάτσει ο Σάββας κανονικά πίσω με ανοιχτά τα πόδια και του λέω μαζέψου λίγο! Δεν είχε θέμα», αποκάλυψε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Το παράπονο από την Μαρινέλλα

«Τη Μαρινέλλα πάντα την θέλουμε και πάντα είναι καλή στις συνεντεύξεις. Η Μαρινέλλα κάνει μόνο μία συνέντευξη στην Ελλάδα σε κάποιον συγκεκριμένο και μία στην Κύπρο»

Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη

«Η τελευταία αποκάλυψη που με ξάφνιασε ήταν αυτή του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος είπε μόνος του κάτι προσωπικό χωρίς να υπάρχει καμία συνεννόηση από πριν, χωρίς καν η ερώτηση να προσεγγίζει το ίδιο θέμα. Μάλιστα, εμείς δεν το πήγαμε και παραπέρα, ήταν σαν να ακούσαμε κάτι άσχετο» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ασυνεπής»

«Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ασυνεπής. Είχαμε κανονίσει σε μια εκπομπή το 2000 ταξίδι στο Λονδίνο. Δεν ήταν εύκολο να πας τότε στο Λονδίνο 4-5 άτομα συνεργείο. Περίμεναν όλοι στο αεροδρόμιο να έρθει ο Αποστόλης. Δεν ήρθε ποτέ! Δεν το έκανε από κ…οπαιδισμό, απλώς, στο σύστημα αξιών που είχε στο κεφάλι του η καθυστέρηση και η συνέπεια δεν είχαν αρχική θέση»