Υποβασταζόμενος αποχώρησε από τη σκηνή του Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας ο Έλτον Τζον, καθώς ο 72χρονος μουσικός διέκοψε τη συναυλία που έδινε στο κατάμεστο στάδιο.

Με δάκρυα στα μάτια ο Έλτον Τζον, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό: «έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη».

Elton John

@eltonofficial

I want to thank everyone who attended the gig in Auckland tonight.

I was diagnosed with walking pneumonia earlier today, but I was determined to give you the best show humanly possible.

View image on Twitter
2,950 people are talking about this
Elton John

@eltonofficial

I played and sang my heart out, until my voice could sing no more. I’m disappointed, deeply upset and sorry.

I gave it all I had.

Elton John

@eltonofficial

Thank you so much for your extraordinary support and all the love you showed me during tonight’s performance.

I am eternally grateful.

Love, Elton xx

📷: Ben Gibson

729 people are talking about this

Το κοινό τον αποχαιρέτησε με ένα ζεστό χειροκρότημα, για τις σχεδόν δύο ώρες που βρέθηκε στη σκηνή.

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον» έγραψε.

Laura Sutherland@kiddr_7

We love you Elton! What a belter to play a show like that when you should have been recovering at home… Rest up and get well soon 💕

View image on Twitter
35 people are talking about this

Προσβλήθηκε από πνευμονία

Νωρίτερα, ο Έλτον Τζον είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με άτυπη πνευμονία (atypical ή walking pneumonia). Πρόκειται για ένα είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς, είναι λιγότερο σοβαρό από άλλους τύπους πνευμονίας, με τους περισσότερους πάσχοντες να μη χρειάζονται καν νοσηλεία.

Τα συμπτώματά της είναι ανάλογα εκείνων ενός άσχημου κρυολογήματος και περιλαμβάνει βήχα, πόνο στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκέφαλο.

Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα

Άμεσα οι θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενώ τον ευχαρίστησαν για την προσπάθεια που έκανε, παρ’ όλη την κατάσταση της υγείας του.

Amy Wadwell@amywadwell

The ultimate professional – he sang until his voice wouldn’t let him sing any more. Elton you were superb – best wishes for a speedy recovery

View image on Twitter
72 people are talking about this