Το Baywatch ήταν η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά από το 1989 έως το 1999. Έδειχνε τους αγαπημένους μας ναυαγοσώστες-σωτήρες στις ακτές της Καλιφόρνιας.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τέλος της, πολλοί όμως είναι εκείνοι που απορούν ποια ήταν η τύχη των συμπρωταγωνιστών του Ντέιβιντ Χάσελχοφ και της Πάμελα Άντερσον στο Baywatch.

Ντέιβιντ Χάσελχοφ

Υποδύθηκε τον Μιτς Μπιουκάνον τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς μέχρι το 1993. Απέκτησε μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα, πριν μερικά χρόνια όμως, η κόρη του έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον πατέρα της να είναι σε άσχημη κατάσταση μέθης. Έκτοτε ο Χάσελχοφ ξεπέρασε τα προβλήματα με τον αλκοολισμό και σήμερα είναι αρραβωνιασμένος με μία 33χρονη.

Πάμελα Άντερσον

Την εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός κατά την διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στη συνέχεια όμως κατάφερε να πάρει τον ρόλο της CJ στη σειρά και για έξι χρόνια μέχρι το 1992.

Από τότε η πορεία της είναι γνωστή. Παντρεύτηκε τον Τόμι Λι και απέκτησε μαζί του δύο γιους. Αυτή την εβδομάδα, μίλησε και για την «γελοία κασέτα» στην οποία φαίνεται να κάνει σεξ με τον σύζυγό της. Όπως εξήγησε το να μιλήσει για αυτό στους γιους της ήταν «πολύ άβολο», αλλά όπως πρόσθεσε αστειευόμενη, τουλάχιστον τα μαλλιά της φαινόντουσαν ωραία.