Πρόσφατα ο Γιώργος Χρανιώτης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα γίνει πατέρας, δημοσιεύοντας μία γλυκιά φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram ο ίδιος έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση και στους followers του:

«Ένα μικρό ανθρωπάκι, σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας» σχολίασε στη φωτογραφία που ανάρτησε με μία ιδιαίτερη εικαστική δημιουργία ο Γιώργος Χρανιώτης.

https://www.instagram.com/p/B81d90GHsoa/?utm_source=ig_embed

Η τελευταία μεταμόρφωση στο YFSF της Κυριακής (1/3) ήταν εκείνη του Γιώργου Χρανιώτη, ο οποίος μεταμορφώθηκε στο είδωλό του που δεν είναι άλλος από τον ροκ σταρ Iggy Pop.

https://www.instagram.com/p/B9NHbpznzwG/?utm_source=ig_embed

Ο ηθοποιός ερμήνευσε το κομμάτι Real Wild Child (Wild One) και τα έδωσε όλα στην σκηνή.

Λίγο πριν από τα σχόλια των κριτών ο Γιώργος πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι αφιερώνει την εμφάνισή του στο μωράκι που περιμένει, ενώ έδειξε τρυφερά τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα που ήταν εκεί, όταν τον ρώτησαν οι κριτές σε ποιο παιδί το αφιερώνει!

https://www.instagram.com/p/BzDkvMTIRQ0/?utm_source=ig_embed

«Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δε γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!», ήταν τα λόγια του ηθοποιού πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

https://youtu.be/GVy4wGAU-IQ