Η νέα ζωή που έχει ξεκινήσει η Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι, μετά από το επεισοδιακό Megxit, εξακολουθεί να απασχολεί τόσο τα διεθνή ΜΜΕ, όσο και τους ..κοινούς θνητούς.

Κι ενώ τα σενάρια γύρω από το επαγγελματικό μέλλον του διάσημου ζευγαριού, που έχει αποφασίσει να μοιράσει τη ζωή του μεταξύ Καναδά και Μεγάλης Βρετανίας, εξακολουθούν να  δίνουν και παίρνουν, ρεπορτάζ βρετανικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ Μεγκαν Μαρκλ, θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια σε ταινία της Marvel και μάλιστα έχει δώσει σχετική εντολή στον ατζέντη της!

Η Μέγκαν Μαρκλ που πριν γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ήταν ηθοποιός φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στα κινηματογραφικά στούντιο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Star, ο ατζέντης της, Nick Collins έχει ήδη αρχίσει επαφές με το Χόλιγουντ για την επόμενη μέρα της Μέγκαν Μαρκλ με σημείο αιχμής ένα ρόλο σε ταινία της Marvel.

Τα σχέδια για συμφωνίες εκατομμυρίων με παγκόσμιες τράπεζες

Σε πυρετώδεις συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του βρίσκεται το ζευγάρι των Σάσεξ, το οποίο μετά την φυγή από την βρετανική βασιλική οικογένεια δήλωσε ότι θα κερδίζει μόνο του τα προς το ζην.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ εκτιμάται ότι αναζητούν μεγάλες συνεργασίες με εταιρείες κολοσσούς προκειμένου να «χτίσει» την εικόνα και το εμπορικό σήμα «Sussex Royal», το οποίο πιστεύεται ότι θα αξίζει 1 δισ. βρετανικές λίρες την επόμενη δεκαετία.

Ο πρίγκιπας Χάρι αυτό τον καιρό, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, φέρεται να κυνηγάει συμφωνία με τον αμερικανικό κολοσσό του τραπεζικού τομέα Goldman Sachs.

Ο Δούκας του Σάσεξ, που ήδη συμμετείχε σε συνέδριο της τράπεζας JP Morgan στην Φλόριντα με την Μέγκαν Μαρκλ, φέρεται να επιδιώκει να γίνει ομιλητής σε συνέδρια της Goldman Sachs.

Αν και αυτές οι ομιλίες δεν πληρώνονται πηγές στην Daily Mirror ανέφεραν ότι θα ανοίξουν την πόρτα στο ζευγάρι για μία πιο «επικερδή» μελλοντική συμφωνία του ζευγαριού με την αμερικανική τράπεζα.

«Θα κερδίσουν μία περιουσία είτε μέσω ομιλιών είτε μέσω της δουλειάς του πρεσβευτή. Αυτές είναι χειραψίες του 1 δισ. βρετανικών λιρών», είπε στην Daily Mail ο ατζέντης, Μαρκ Μπορκόφσκι.