– Ράνια Τζίμα. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, μιλάει για όλα!

Το MEGA ξαναγράφει ιστορία στην τηλεόραση! Η Ράνια Τζίμα επιστρέφει δυναμικά και μιλάει στο «VITA» για το καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων αλλά και για τις συνήθειές της πίσω από τις κάμερες.

– Κορωνοϊός. Πώς δεν θα κολλήσουμε.

– Νηστεία: Οι συνδυασμοί που δεν θα μας παχύνουν.

Επειδή στατιστικά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που νηστεύουν κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής συνήθως παίρνουν βάρος, καλό είναι να γνωρίζουμε τις διατροφικές παγίδες της νηστείας, ώστε να τις αποφύγουμε.

– Fitness. Με ποια σπορ θα κάψουμε περισσότερες θερμίδες. Πέντε αθλήματα, που μας βοηθούν να κάψουμε λίπος σε χρόνο ρεκόρ.

– 7 βήματα για να ξυπνάμε καλύτερα. Οργανώστε μεθοδικά μια πρωινή ρουτίνα, που θα σας φτιάχνει την υπόλοιπη μέρα.

– Γυναικείες υποθέσεις. Ολες σχεδόν οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα βρεθούν κάποια στιγμή αντιμέτωπες με ενοχλήσεις περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές, που σχετίζονται με το γεννητικό σύστημα. Ενας μίνι οδηγός με τις πιο συχνές παθήσεις του γεννητικού συστήματος. Πώς εκδηλώνονται και κυρίως πώς αντιμετωπίζονται, ώστε να δράσετε ανάλογα και χωρίς καθυστέρηση.

– Εμμηνόπαυση. Ευκαιρία για νέα αρχή. Πώς είναι η ζωή μετά την εμμηνόπαυση; Σίγουρα δεν είναι το τέλος. Αρκεί να αποδεχθούμε την αλλαγή και στη συνέχεια να φροντίζουμε τον εαυτό μας με σκοπό να τον στηρίξουμε και τελικά να τον αναδείξουμε και όχι να τον απαρνηθούμε.

– Μήπως τρώτε πολλή ζάχαρη;

– Spring Refresh.

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS – BEAUTY – MODA

Ακολουθήστε το στο Google News