Οι Ιχθείς είναι αρκετά ευαίσθητοι με αποτέλεσμα να σαμποτάρουν πολλές φορές τον εαυτό τους από το να πετύχουν σε ορισμένα πράγματα. Τέτοια είναι χώροι δουλειάς και το πώς να κάνουν καριέρα.

Εργασία

Δε θα διαπρέψουν σε μια ηγετική θέση ή ως υψηλά επιχειρηματικά στελέχη, θα παρασύρονται από τα συναισθήματά τους και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζονται ψυχολογικά. Εκεί που είναι καλοί είναι στη συγγραφή, στην υποκριτική, στην ποίηση ή στη μουσική.

Θα ήταν άψογοι στον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους και την κατανόηση που έχουν για τους άλλους, για να εμπνεύσουν το κοινό τους.

Είναι πολύ πιο δύσκολο για τους Ιχθείς να πετύχουν επειδή επηρεάζονται συνέχεια σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα πρέπει να σταματήσουν να αμφισβητούν τον εαυτό τους, γιατί μπορούν να αποτελέσουν θετικό πρότυπο και να ηγηθούν, αφού έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν το θαυμασμό.

Πολλές φορές μιλάνε αρκετά με αποτέλεσμα να κουράζουν τον συνομιλητή τους.Αν συνεργάζεστε με Ιχθείς, θα διαπιστώσετε ότι είναι άτομα δημιουργικά, ευαίσθητα και με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τους ταιριάζει περισσότερο να δουλεύουν με ιδέες και έννοιες. Ένας Ιχθύς μπορεί επίσης να ασχοληθεί με οτιδήποτε έχει να κάνει με εικαστικούς σχεδιασμούς ή φωτογραφήσεις.

Τους αρέσει μια δουλειά που θα είναι αρκετά δημιουργική, διαφορετικά μπαίνουν σε μια διαδικασία να αλλάζουν δουλειά συνέχεια. Είναι αρκετά συνθετικός ο τρόπος που σκέφτονται για να λύσουν περίπλοκα προβλήματα ή για να δημιουργήσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Εμψυχώστε τους όσο περισσότερο μπορείτε και δώστε τους την ελευθερία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν.