Τις τελευταίες ημέρες, μια είδηση που αφορά τον Πάνο Ιωαννίδη έχει συζητηθεί αρκετά. Ο κριτής του MasterChef, λέγεται ότι ένιωσε αδιαθεσία και είχε πυρετό οπότε η παραγωγή του ζήτησε να μείνει εκτός γυρισμάτων για να αναρρώσει στο σπίτι του.

Φυσικά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά με τους Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια με την απουσία του Πάνου Ιωαννίδη θα μεταβληθούν αργότερα, αφού τα γυρίσματα είναι κάποιες εβδομάδες μπροστά.

Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν την αδιαθεσία του Πάνου Ιωαννίδη με τον κοροναϊό γράφοντας πως έχει μπει σε καραντίνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, τονίζοντας ότι οι εξετάσεις του για τον κοροναϊό βγήκαν αρνητικές και πως από αύριο επιστρέφει κανονικά στο MasterChef.

«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό.

Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα”, ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης: