Είδηση – σοκ από την Αντζελίνα Τζολί!

https://www.instagram.com/p/ByQETLOopeL/?utm_source=ig_embed

Η βραβευμένη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε πρόσφατα πως οι δύο της κόρες έχουν υποβληθεί σε χειρουργείο, μέσα στους τελευταίους δύο μήνες. Η 44χρονη σταρ, σε κείμενο που υπέγραψε για λογαριασμό του περιοδικού Time για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, επεσήμανε το πόσο νοιάζεται για τις κόρες της που πρόσφατα πέρασαν από χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους.

«Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες εντός και εκτός χειρουργείων»

«Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες εντός και εκτός χειρουργείων με τη μεγαλύτερη κόρη μου και λίγες ημέρες πριν παρακολούθησα τη μικρότερη αδερφή της να υποβάλλεται σε εγχείρηση για τους γοφούς της. […] Ξέρουν ότι το γράφω αυτό, γιατί σέβομαι την ιδιωτική τους ζωή, το συζητήσαμε μαζί και με ενθάρρυναν να γράψω. Κατανοούν ότι το να περνούν από ιατρικές προκλήσεις και να παλεύουν για να επιβιώσουν και να θεραπευτούν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι υπερήφανες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα Τζολί.

https://www.instagram.com/p/B9jDtPWgwmV/?utm_source=ig_embed

«Είδα πως όλα μου τα κορίτσια σταμάτησαν τα πάντα και έθεσαν η μία την άλλη ως προτεραιότητά τους, αισθάνθηκαν τη χαρά να φροντίζουν εκείνους που αγαπούν», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Οπότε, εύχομαι αυτήν τη μέρα να εκτιμάμε όλοι τα κορίτσια. Να νοιαζόμαστε για αυτά. Και να ξέρουμε πως όσο πιο δυνατά μεγαλώνουν, τόσο πιο υγιή θα είναι και περισσότερα θα προσφέρουν στην οικογένειά τους και στην κοινωνία».

https://www.instagram.com/p/B9V1EnJokXO/?utm_source=ig_embed