O Ντάνιελ Κρεγκ έκανε μια ομολογουμένως ανατρεπτική αλλά και σέξι φωτογράφηση για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού GQ, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του και συγχρόνως αποζημιώνοντάς τους για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του «No Time to Die» εξαιτίας του κοροναϊού.

Στα 52 του χρόνια ο Ντάνιελ Κρεγκ μας αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, αν και ο ίδιος υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και πριν γυρίσει το «Spectre» ή την επερχόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ.

Ο ηθοποιός που φορά για πέμπτη και τελευταία φορά το κοστούμι του θρυλικού 007, εξηγεί μεταξύ άλλων στο περιοδικό το λόγο που καθυστέρησε η 25η περιπέτεια Μποντ:

«Μετά το Spectre δεν ήθελα να το ξανακάνω. Σκεφτόμουν αν αυτή η δουλειά άξιζε πραγματικά τον κόπο να το περνάω όλο αυτό. Ένιωθα πραγματικά πεσμένος σωματικά. Η προοπτική να γυρίσω και άλλη μία ταινία μού φαινόταν εξωφρενική. Και αυτός είναι ο λόγος που πέρασαν πέντε χρόνια μέχρι να το ξανακάνουμε» αναφέρει στο GQ.

Ο 52χρονος εξηγεί επίσης ότι η μεγάλη σωματική προετοιμασία που χρειάζεται για το ρόλο, ξεκινά πριν καν ακόμα πάρει το σενάριο στα χέρια του, γεγονός που του δημιουργεί περισσότερο άγχος. «Υπέφερα, ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω, δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα», παραδέχεται και δηλώνει για ακόμα μια φορά ότι νιώθει πολύ καλά που αφήνει πίσω του το ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Αναφερόμενος στην τελευταία του ταινία ως 007 ο Ντάνιελ Κρεγκ είπε ότι θα περιέχει αναφορές και στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Προσπαθήσαμε σκληρά να κρατήσουμε τον Τραμπ έξω από το φιλμ αλλά ασφαλώς είναι εκεί. Είναι πάντα εκεί, είτε πρόκειται για τον Τραμπ, το Brexit ή την ρωσική ανάμιξη στις εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του «No Time to Die» που επρόκειτο να γίνει στις αρχές Απριλίου αναβλήθηκε εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ντάνιελ Κρέγκ εδώ.