Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χαζτζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/3) ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, παραχωρώντας μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για άγνωστες πτυχές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής του ζωής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έμεινε για μήνες σε μοναστήρι, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναβίωσης της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Οι Απαράδεκτοι», στην άρνησή του να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες» και στη μάχη του με τον καρκίνο.

«Δεν σοκαρίστηκα όταν έμαθα για τον καρκίνο»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο, τονίζοντας:

«Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου μού το είπε λίγο χοντρά: «Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και ‘έφυγες’», έτσι μου το είπε. Είπα ok μέχρι εδώ ήταν».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για τη θρησκεία και την πίστη αποκάλυψε ότι έχει μείνει σε μοναστήρι.

«Θαυμάζω και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που πιστεύουν», υποστήριξε ο επιτυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής. «Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί», πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί έμεινε για αρκετούς μήνες σε μοναστήρι.

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες», επισήμανε και πρόσθεσε:

«Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (σ.σ. εννοούσε τη φτώχεια της οικογένειάς του), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα».

«Οι Απαράδεκτοι δεν θα αναβιώσουν»

Ο ηθοποιός απέρριψε πως το σίριαλ «Οι Απαράδεκτοι», που προβλήθηκε στο Mega από το 1991 έως το 1993, δεν πρόκειται να αναβιώσει και ξεκαθάρισε το εξής:

Όχι, δεν παίζει σενάριο αναβίωσης των «Απαράδεκτων», θα γίνει μία δουλειά το καλοκαίρι στο «Άλσος» που γράφει η Δήμητρα Παπαδόπουλου, μία επιθεώρηση με πολλούς και σπουδαίους ηθοποιούς και επειδή ήταν να ήμουν και εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν πάει δεύτερη χρονιά, θα ήμασταν εγώ, η Δημήτρα και ο Μπέζος και οπότε βγει η φήμη αναβίωσης των «Απαράδεκτων»».

Το «όχι» στις «Άγριες Μέλισσες»

Πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες» είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αλλά ο ίδιος την αρνήθηκε και είπε:

«Αλήθεια είναι αυτό. Και τους απάντησα ότι είναι ένα εξαιρετικό σενάριο, μακάρι να είχα χρόνο».