«Η Τζένιφερ Άνιστον θα έπρεπε να σκοτωθεί», είχε γράψει ο άλλοτε κραταιός άνδρας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε email που έστειλε στις 31 Οκτωβρίου του 2017, με το οποίο απάντησε σε δημοσιογράφο που του είχε ζητήσει σχόλιο για έναν ισχυρισμό ότι ο παραγωγός του Χόλιγουντ είχε θωπεύσει την Τζένιφερ Άνιστον.

Την Τρίτη το δικαστήριο της Νέας Υόρκης δημοσιοποίησε περίπου 1.000 σελίδες δικαστικών εγγράφων της υπόθεσης Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο άλλοτε ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ έχει ήδη κριθεί ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό ενώ την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 29 ετών.

Τον Οκτώβριο του 2017, η εφημερίδα National Enquirer είχε ζητήσει σχόλιο από την τότε εκπρόσωπο του Γουάινστιν, Σάλι Χοφμάιστερ.

«Η National Enquirer σκοπεύει να δημοσιεύσει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν», ανέφερε το email που έστειλε ρεπόρτερ της εφημερίδας και η σοκαριστική απάντηση του Χάρβεϊ  Γουάινσταϊν ήταν ότι η Τζένιφερ Άνιστον «πρέπει να σκοτωθεί».

Οι ισχυρισμοί αυτοί, περί σεξουαλικής επίθεσης δεν ήταν αληθείς, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Τζένιφερ Άνιστον.

«Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, Στέφεν Χουβέιν.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ακόμη ότι ο Χάρβεί Γουάινσταϊν έστελνε διαδοχικά email, σε δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ζητώντας βοήθεια, μετά τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων σε βάρος του.